Haber-Foto: Mustafa Işık

Trendyol TFF Süper Ligde 15’inci haftada derbiye sahne olacak. Lider Fenerbahçe, deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. 9 Aralık Cumartesi saat 19.00’da Beşiktaş Park Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek iki ezeli rakibin maçı futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

TOKATLI FUTBOLSEVERLER DERBİYİ YORUMLADILAR

Trendyol TFF Süper Ligde 15’inci haftasında oynanacak Beşiktaş, Fenerbahçe derbinin kazananı futbolseverlere sorduk. Taşhan karşısında yaptığımız röportajda ağırlık olarak taraftarlar Beşiktaş’ın derbiyi kazanacağı yönünde cevaplar verdi. İşte futbolseverlerin derbi yorumları;

1) Ahmet Sönmez

“BEŞİKTAŞ İYİ GİTMİYOR AMA GÖNLÜM BEŞİKTAŞ’TAN YANA”

Tokatspor takımını tuttuğunu ifade eden Ahmet Sönmez, “Hayatımız futbolda geçtiği için derbiler her zaman Türkiye’de bir önem taşıyor. Galatasaray&Fener bahçe, Fenerbahçe&Beşiktaş ve Beşiktaş&Galatasaray ve Trabzonspor gibi bu 4 takımın derbiler her zaman gün yüzüne çıkıyor. Taraftarlar çok sıkı takip ederler. Skorun ne olacağı zaman zaman bilinmesi de heyecan içinde takip ediyoruz. Beşiktaş iyi gitmiyor ama gönlüm Beşiktaş’tan yana. Çünkü biraz olsa Galatasaraylıyım. Şuanda Galatasaray’la Fenerbahçe’nin durumu iyi ligde ama benim yine gönlüm bu hafta Tokatspor’un Bursa Yıldırımspor’u yenmesini istiyor. Bursa deplasmanından inşallah Tokat yüzümüzü güldürecek skorla döner. Beşiktaş, Fenerbahçe derbi skoru gönlümden 3-1 Beşiktaş alır.” dedi.

2) Narin Gökdemir

“4-1 FENERBAHÇE KAZANIR”

Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirten 18 yaşında ki Narin Gökdemir, “Fenerbahçe, Beşiktaş maçını alır. Bu sene çok hırslıyız, yıllardır gelen şampiyonluk hasreti var. Bunu da bu sene sonlandıracağız. Takım kadrosu çok iyi, birkaç haftadır iyi gitmesek de Beşiktaş derbisiyle seri yakalayacağız. 4-1 Fenerbahçe kazanır.” diye konuştu.

3) Ertuğrul Keskin

“2-1 KAZANACAĞIZ”

Fenerbahçe olan 33 yaşında Ertuğrul Keskin, “Kendimi bildim bileli Fenerbahçeliyim. Her sene sıkı bir şekilde maçları takip etmeye çalışıyorum Uzun süredir Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını bekliyorum. Beşiktaş derbisini kazanarak yolumuza bakacağız. 2-1 kazanacağız, son zamanlarda Fenerbahçe çok hırslı ve mücadeleci bir oyun sergiliyor. Bu kesin şampiyon olacağız.” şeklinde konuştu.

4) Gülistan Keskindereli

“TARAFTARLARIMIZIN ÖNÜNDE FENERBAHÇE’Yİ 2-0 YENERİZ”

Beşiktaş tarafı olan Gülistan Gülistan Keskindereli, “Beşiktaş bu sene iyi bir sezon geçirmiyor. Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’le başladığımız sezona Burak Yılmaz’la devam ettik. Sonrasında Rıza Çalımbay geldi. onunla da iyi gitmesek de Fenerbahçe derbisini kazanacağımıza inanıyorum. Çünkü geçen hafta yeni yönetimle birlikte takımda iyi bir hava oluştu. Evimizde oynayacağız ve yeni yönetim bu derbiyi çok önemsiyor. Taraftarlarımızın önünde Fenerbahçe’yi 2-0 yeneriz diye düşünüyorum.” ifadesine yer verdi.

5) Adem Çukurlu

“BEŞİKTAŞ EVİNDE TARAFTARIN ÖNÜNDE KAYBETMEZ”

Takım tutmadığını söyleyen 22 yaşında ki öğrenci Adem Çukurlu, “Beşiktaş, Fenerbahçe derbisini kazanır. Çünkü Beşiktaş, takip ettiğim kadarıyla sezona iyi başladı hem teknik heyet anlamında hem de yönetim anlamında. Yeni hocası ve yeni yönetimle birlikte ilk derbiyi kazanacaklarını düşünüyorum. Ortada bir maç olur ama Beşiktaş evinde taraftarın önünde kaybetmez. Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında 2-1 skorla kazanır.” açıklamasında bulundu.