Haber-Foto: Mustafa Işık

Eski muhtarı öldüren yeni muhtar hakim karşısında Eski muhtarı öldüren yeni muhtar hakim karşısında

Tokat'ta, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen "Aile Haftası" etkinlikleri büyük bir katılımla gerçekleştirildi. 13-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen etkinlikler, Tokat Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından organize edildi. Etkinlikler, tarihi Taşhan'dan Cumhuriyet Meydanı'na kadar süren coşkulu bir kortej yürüyüşü ile başladı.Aile Haftası (7)Aile Haftası (6)Aile Haftası (1)
Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla resmiyet kazandı. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Vali Yardımcıları, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kıymet Boztaş, il başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vatandaşlar ve öğrencilerin geniş katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Vali Hatipoğlu bir konuşma yaptı.Aile Haftası (9)
Konuşmasında Vali Hatipoğlu, ailenin Türk toplumu için temel bir değer olduğunu ve devletin aile yapısını koruma konusunda kararlı olduğunu vurguladı. Ayrıca, ailelerin ve engelli bireylerin hayat standartlarının iyileştirilmesi için süregelen çabaların devam edeceğini belirtti. Vali, "Engelliler haftası vesilesiyle, engelli bireylerimizin topluma entegrasyonunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmekteyiz. Devlet olarak, her bireyin toplum içinde aktif rol alabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz," dedi.Aile Haftası (9)
Etkinlikler, aile yapısının korunması ve toplumsal bütünlüğün pekiştirilmesi temaları üzerine yoğunlaşırken, Vali Hatipoğlu'nun "Cumhuriyet en çok kimsesizlerin kimsesidir" sözleriyle Atatürk'ün vizyonuna da vurgu yapıldı. Vali, devletin her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu ve bu yönde çabaların artarak devam edeceğini belirtti.Aile Haftası (8)
Vali Hatipoğlu, etkinliklerin geleceğe yönelik umut ve birliktelik mesajları ile sona erdiğini ifade ederek, tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Aile Haftası (5)Aile Haftası (3)Aile Haftası (2)

Editör: Mustafa Işık