Tokat, bugün parçalı bulutlu bir hava ile karşı karşıya. Sabah saatlerinde sıcaklık 7°C olarak ölçülüyor ancak hissedilen sıcaklık 5°C'e düşüyor. Güneybatıdan esen hafif bir rüzgar da var, ortalama 5 km/saat hızla esiyor. Nem oranı ise %70 seviyesinde bulunuyor. Yağmur olasılığı çok düşük, sadece %10. Ancak düşük sıcaklıklara karşı dikkatli olunması öneriliyor. Peki, Tokat'ta bugün hava durumu nasıl olacak? Yağmur var mı? İşte detaylar...

Tokat'ta bugün hava durumu nasıl olacak? Yağmur var mı?

Gün içinde sıcaklık artışı bekleniyor. Saat 13:00'e gelindiğinde hava 9°C olacak, ardından 15:00'te 11°C'e yükselecek. Ancak akşam saatlerinde tekrar bir azalma söz konusu olacak. 18:00'de hava 8°C'e düşecek.

Tokat'ta gün doğumu saat 07:28'de gerçekleşecek ve gün batımı ise saat 18:03'te olacak. Görüş mesafesi oldukça iyi, 10 km olarak ölçülüyor.

Bugün yaz geldi! Yurtta hava nasıl? Bugün yaz geldi! Yurtta hava nasıl?

Tokat'ta Cuma, Cumartesi, Pazar hava durumu nasıl olacak?

Hafta sonu için de hava durumu tahminleri yapıldı. Cuma günü parçalı bulutlu bir hava bekleniyor, sıcaklık 12°C olacak. Cumartesi günü de benzer bir hava devam edecek, sıcaklık 14°C'e çıkacak. Pazar günü ise parçalı bulutlu bir havanın hakim olması bekleniyor ve sıcaklık 16°C olacak.

Tokat'ta hava durumu genel olarak dengeli görünse de, vatandaşlar düşük sıcaklıklara karşı tedbirli olmalı ve yağmur ihtimaline karşı şemsiye taşımalıdır.