Tokat Ticaret ve Sanayi Odası, 26 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Tokat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığı ev sahipliğinde değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Üst Düzey Katılım Sağlandı
Toplantıya, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Gökdere, Meclis Başkanı Emin Yılar ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağlarken, Gelir İdaresi Başkanlığı Daire Başkanları Murat Aydın ve Emre Güler, Tokat Defterdarı Servet Yılmaz, Vergi Dairesi Müdürü Hüseyin Yılmaz, Gelir Müdürü Mahmut Özbek ve Tokat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Kaya da yer aldı.
Vergi Süreçleri ve Mükellef Yükümlülükleri Masaya Yatırıldı
Toplantıda, vergi denetim süreçleri detaylı şekilde ele alınarak mükelleflerin yükümlülükleri ve karşılaştıkları sorunlar değerlendirildi.
Çözüm Önerileri Üzerinde Duruldu
Katılımcılar, vergi mevzuatı kapsamında yaşanan sorunlara çözüm üretmek amacıyla görüş alışverişinde bulundu. Vergi yükümlülüklerinin daha sağlıklı yürütülmesi ve mükelleflerin süreçlerde karşılaştıkları zorlukların en aza indirilmesi için öneriler masaya yatırıldı.
Tokat’ta Vergi Bilincinin Artırılması Hedefleniyor
Toplantının, Tokat’ta vergi bilincinin artırılmasına katkı sağlaması ve mükelleflerin bilinçlendirilmesi adına önemli bir adım olduğu vurgulandı.




