Yargı dizisinin  81. bölümünde Ceylin'in eski sevgilisi polis memuru Fırat'ı oynayacak olan Alican Yücesoy merak ediliyor. Peki, Yargı dizisinin Fırat'ı Alican Yücesoy kimdir, kaç yaşında, nereli, eğitimi ne, evli mi, hangi dizilerde oynadı? Yargı dizisi Fırat'ın hikayesi ne? İşte detaylar...

Alican Yücesoy kimdir, kaç yaşında, nereli, eğitimi ne?

Alican Yücesoy, Türk televizyon ve sinemasının sevilen yüzlerinden biri olarak bilinir. 22 Ekim 1982'de İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa'da tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimi için Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim görmeye başladı. Okula girdiğinin ertesi günü yapılan bir seçmeye katılarak Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda görev yapmaya başladı.

Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda oyunculuk kariyerine başlayan Yücesoy, başarılı performanslarıyla dikkat çekti ve 2015 yılında Bakırköy Belediye Tiyatrosu'nun genel sanat yönetmeni olarak atandı.

Başkan Kınay’dan İZMİRGAZ ziyareti Başkan Kınay’dan İZMİRGAZ ziyareti

Alican Yücesoy evli mi?

Alican Yücesoy 2013 yılında "Şubat" dizisinin setinde tanıştığı Melisa Sözen'le aynı yıl Roma'da düzenlenen sade bir törenle hayatlarını birleştirdi. Ancak, bu evlilikleri sadece 6 ay sürdü. Alican Yücesoy, evliliklerinde şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrılık kararı aldıklarını belirtti. Sanatçı olmaları ve yoğun çalışma temposu, aile birliğinin gerektirdiği düzenle uyuşmadığı için çiftin yolları ayrıldı.

Yücesoy, bir açıklamasında, "1 aydır ayrı yaşıyoruz. Sanatçı oluşumuz, çalışma saat ve günlerimizin farklı oluşu, aile birliğinin gerektirdiği düzen ve yaşam biçimine uyum sağlayamamamız bizi bu sonuca sürükledi" demişti.

Bazı iddialara göre ise Melisa Sözen'in kıskançlık nedeniyle ilişkinin sarsıldığı, bu durumun Yücesoy'u rahatsız ettiği ve bu sebeple boşanma kararı aldığı söylendi. 

Alican Yücesoy sevgilisi var mı?

Alican Yücesoy bir kez evlendi fakat pek çok güzel ünlü ile adı anıldı ve ilişki yaşadı. Yücesoy 2009 yılında o dönem "Küçük Kadınlar" dizisinde oynayan Hande Soral'la aşk yaşamıştı. 

2014 yılında İntikam setinde tanıştığı Ezgi Eyüboğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift ilişkilerini 5 ay sonra sonlandırmıştı.

Daha sonra da 2015 yılında Alican Yücesoy, Melis Birkan'la bir ilişkiye başlamıştı. 2019 yılına kadar birlikte olan çiftin evlenmesi bekleniyordu. Ayrılık kararı herkesi şaşırtmıştı.

Yücesoy'un şuan bir ilişkisi yok.

Alican Yücesoy hangi dizi-filmlerde rol aldı?

Alican Yücesoy, televizyon ve sinema kariyerine "Pilli Bebek" dizisi ile adım attı. Ardından birçok projede yer aldı ve izleyicilerle buluştu. İşte Alican Yücesoy'un filmografi:

Pilli Bebek - Ertuğrul
Sessiz Gece - Işık
Akümülatörlü Radyo - Murat
2 Eylül - Tim Çavuşu
Son Osmanlı Yandım Ali - Mustafa Kemal
Gurbet Yolcuları - Hüseyin
Umut Adası - Tuğra
Zoraki Koca - Tarık
Adanalı - Tilki Timur


Dinle Neyden - Halil Tabip
Ev - 02 Koray
Eyyvah Eyvah - İbrahim
Fatmagül'ün Suçu Ne? - Ali
Prensesin Uykusu - Neşet
Eyyvah Eyvah 2 - İbrahim
Sen de Gitme - İlker
Suskunlar - Cebrail
İntikam - Ali Sülen
Karadayı - Yılmaz
Bana Artık Hicran De - Murat Sezgin
Ertuğrul 1890 - Bekir
Serçe Sarayı - Ali Rıza öğretmen
Çok Uzak Fazla Yakın - Tarık
Kördüğüm - Umut
Aşk Uykusu - Serkan
Adı: Zehra - Serkan Kurdoğlu
Can Kırıkları - Cihan Karadağ
Locman - Uğur
Küçük Şeyler - Onur
9 Kere Leyla - Haris
Bir Başkadır - Sinan
Hükümsüz - Serdar
Ben Gri - Arda
Hayatımın Şansı - Rüzgâr Akcan
Yılbaşı Gecesi - Alican
Zübeyde: Analar ve Oğullar - Mustafa Kemal
Yargı - Fırat


Alican Yücesoy, geniş bir projeler yelpazesiyle adını duyurmuş ve Türk televizyon ve sinemasındaki başarılı kariyerine Yargı dizisinde canlandırdığı Fırat karakteriyle bir yenisini eklemiştir. İzleyiciler, Yargı dizisinde Alican Yücesoy'un başarılı performansını merakla beklemektedir.