Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 26 Ocak 2024 cuma tarihindeki heyecan dolu final bölümünde Ecem Kesekler yarıştı. Hafta boyunca devam eden rekabetin ardından, yarışmacılar birbirlerine verdikleri puanlarla ve Zuhal Topal'ın değerlendirmesiyle en yüksek puanı alarak birinci olmaya hak kazanacaklardı. 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de birinci olan yarışmacı ve 75 bin TL ödülü kazanan isim bugünkü yayının sonunda belli oldu.

Ecem Kesekler kendi gününde menüsünü hazırladı ve olaylarla dolu sofrada hakaretler havada uçuşutu. Yemekteyiz Ecem ve Leyla arasında gerilim seviyesi arttı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz, her gün farklı ev sahiplerinin misafirperverliği ve yemek yeteneklerini sergiledikleri bir platform olma özelliği taşıyor. Yarışmacılar, diğer katılımcıların yemeklerini puanlayarak birbirlerine rekabet içinde olan ev sahipleri arasında birinci olmaya çalışıyorlar.

Haftanın finalinde, en yüksek puanı alan yarışmacının kim olduğu ve 75 bin TL ödülü kazanan ismin akşam saatlerinde açıklandı. Yarışmanın sonuçları izleyiciler tarafından merakla beklenirken, kazanan ismin başarıyla ortaya koyduğu yemek ve misafirperverlikle belirleneceği unutulmamalıdır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bu haftaki bölümünde yarışmacıların ve Zuhal Topal'ın puanlamasının ardından birinci olan isimler OSMAN ve ECEM oldu.