- 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

- Gazetemizde, bir sayın milletvekilimizin yerel basınla ilgili açıklamalarına tepki açıklaması yer aldı.

- Ulusal medya ile, yerel medyayı birbirinden ayırmak gerek.

- Yandaş, yalaka medya bir yerlerden beslenmekte, medya görevi yerine dalkavukluğu kendilerine meslek zannetmekte. Sütunlarından çirkef akıtmaktalar.

- Yerel basına gelince gazete aboneleri, resmi ilanlar ve tanıtım reklamları dışında bir gelirleri yoktur. Tarafsız olmak zorundadır. Aksi halde okuyucuda bulamaz itibarda göremez.

- Ben 25 yıla yakın süredir yazmakta olduğum Hürsöz Gazetemizi çok yakınen biliyorum, öncesinide bilenlerdenim.

- Balyoz, Ergenekon, PKK, Yargı sistemi, Liderlerin padişahlığı, konuları başta olmak üzere en ağır eleştirileri bu sütunlarda yapabilmiş, yazabilmiş olmasından bugün mutluluğunu yaşıyorum. Doğrudur, adaletten, eşitlikten gerçek demokrasiden taraf olarak yazdım. Benim bu sütunlarda sıradan bir vatandaş olarak yazdıklarımı, eleştirilerimi suçlamalarımı, çoğu siyasetçi TBMM de yapamamıştır.

- Tutulanın içeri konulduğu dönemdeki yazılarım nedeniyle bir gün olsun Gazetemiz sahiplerinden “Başkanım şurasını çıkaralım, yazmasak olmaz mı”” sözünü duymadım. Aksine yazıları seyrek yazdığımda beni teşvik ettiler. Kendilerine yine teşekkür ediyorum.

- Gazetemizi okuduğunuzda bütün siyasi partilere yer verildiği görülecektir.

- Gazete haber, bilgi, açıklama verilmese suç gazetede değil, gerekli çalışmaları yapamayan siyasilerdedir.

- Sık sıkta yazıyorum bizim gazetemizde, aylıklı, bedel karşılığı yazanıda yoktur. Yazılar kamu hizmeti olarak değerli okuyucularımızla paylaşılmaktadır. Diğer gazetelerin yazar durumlarınıda bilemem.

- Milletvekili adayları açıklanmazdan, herkesin tanıdığı. Selam alıp verdiği,

- Düğününe, cenazesine katılabilenlerden olsun dileğinde bulunmuştuk.

- Demokrasi bizde çok engelli görüldüğü götürüldüğü için, liderimiz listeleri yapıp gönderdiler. Tokat’lı; adayların birçoğunu tanımıyor, isimleri bile duyulmamış.

- Tokat’lı bu defa çok iyi düşünüyor, “Benim temsilcimi ben belirlemedim ama, tanıdığıma, bildiğime, seçilecek sırada olana tercihimi kullanacağım” diyor. –Önceki seçimlerde olduğu gibi kimi koysan mecbur oy verecekler düşüncesinin sonucunu 7 Haziran akşamı herkes görecek.

- Gerçek demokrasi istiyoruz. Vekillerin sıralamasını partililer hakim nezaretinde yapsın, siyasi partiler ve seçim yasaları değişsin yüzde 10 seçim barajı demokrasisi gelişmiş ülkelerdeki seviyelere çekilsin. Güçlü; kendi adaletini kuramasın, evrensel hukuk kuralları, geçerli kılınsın, tek adam yönetimlerinin başka bir adı vardır. Kimselerde heveslenmesin.

Sevgi ve saygılarımla.