29 Mart’ta TV’lerde yayında olan dizlerde nefesler tutuldu, dizi severleri ekran başında olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle yayında olacak olan Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Arka Sokaklar, Gaddar, Kara Ağaç Destan ve Ateş Kuşları dizilerinde yeni bölümde neler yaşanacak. Seyircileri neler bekliyor? İşte, Cuma’nın Dizi Özetleri…

Cuma'nın Dizi Özetleri
Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm Özeti

Alev’le itişmeleri sonucu merdivenlerden düşen Pembe’yi, Alev’in bilerek ittiğini Mustafa’dan duyan Abdullah, Alev ile ilişkisine son verir. Alev kendi evine döner. Oysa Mustafa, Nilay’ın dolduruşuna gelmiş ve annesine yardım etmek için bu yalanı söylemeye mecbur kalmıştır. Çimen yeni hayatında zorlanmakta, alışık olmadığı bir düzene ayak uydurmakta güçlük çekmektedir. Annesinin bu konuda taviz vermemesi de onu çok üzmektedir. Ömer ve Kıvılcım birlikte yaşamaya karar verirler, Kıvılcım, Ömer’in evine taşınır. Nursema’ya olan ilgisini Kıvılcım’a itiraf eden Rüzgar, bunun Umut tarafından duyulacağını hiç hesaba katmamıştır. Evlatlık verildiğine inanan Nilay konuyu çözmek için Doğa’yı da yanına alarak Giray’ın karşısına çıkar. Fatih ve Görkem büyük bir düğünle evlenirler. Ancak ertesi sabah Ünal ailesini büyük bir sürpriz beklemektedir.

Yargı ne zaman kaçıncı bölümde final yapacak? Yargı dizisi bitiyor mu? Yargı ne zaman kaçıncı bölümde final yapacak? Yargı dizisi bitiyor mu?

Yalı Çapkını 64. Bölüm Özeti 
Hattuç'un gelişi yalıdaki düzenin baştan aşağı değişeceğinin habercisidir. Halis Ağa'nın sonsuz desteğini arkasına alan Hattuç, otoritesini hissettirmeye başlarken, evdeki herkes diken üstündedir. Doktorundan öğrendiği bir gelişme İfakat'ı sarsarken, önemli bir karar için acele etmesi gerektiğini fark eder. Evde kına hazırlıkları sürerken, misilleme bir saldırının gelebileceğinden şüphelenen Ferit, güvenlik önlemlerinin artırılmasını ister ve şüphelerinde haklı çıkar. Şirkette yeniden gücünü artırmak isteyen Orhan, sert adımlar atmaktan çekinmez. Pelin ile Kaya arasındaki yakınlık yeni çatışmaların doğmasına neden olurken, Seyran Pelin'i sert bir şekilde uyarır. Geçmişte yaşanan kötü günleri geride bırakan Ferit ve Seyran birbirlerine olan sevgi ve güvenlerini hissettirirler. Yılların özlemiyle kavuşacakları günü bekleyen Halis ve Hattuç'u, en mutlu günlerinde korkunç bir sürpriz beklemektedir.

Arka Sokaklar 670. Bölüm Özeti
Kuzgun İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Melahat bu sefer de mahalle kasabı Rafet'e kaçmıştır. Ünal rahat bir soluk alır. Şule İpek’in abisi Berkecan'dan çok etkilenir. Bunu fark eden Haydar Berk bu oyunu bozacaktır.

Gaddar 11. Bölüm Özeti
Yağmur anlık bir öfkeyle Ekber’e ateş edince olaylar karışır. Yaptığı bu hata sonucu Enver ile arasında bir sürtüşme yaşanır. Dağhan Gürkan’ın onun açığını yakalamasıyla ve Ali’nin de şikâyeti üzerine karakola alınır. Büyük bir kalabalık Dağhan’ı bu suçtan aklamak için karakolun önünde toplanıp birlik olur. Ekber, güvenini yeniden kazanması için Kurt’a son bir şans verir fakat bu şans Kurt için zor bir sınava dönüşür. Ekber, Dağhan ve Enver’e daha büyük bir darbe vurabilmek için acımasızlığı ile nam salmış Zakkum Kardeşleri onların karşısına koymayı planlar. Enver, Zakkum Kardeşlerin piyasaya çıkması üzerine tüm iş yollarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Dağhan da Cezmi Zakkum ’un zarar verdiği bir kadını kurtarmak isterken kardeşlerin radarına takılır. Enver ve Dağhan birlik olup bu kardeşlere karşı koymanın yollarını ararken Dağhan bu kez farklı bir şekilde çözmeye karar verir. Ancak bu karar onu dönülmez bir hataya sürükler. Dağhan’ın olaylar sırasında yaralanmasıyla Aydan ve Leylâ onun için seferber olur. Ekber Oya’nın ona rest çekmesinden çok etkilenir ve görüşmek için ısrarcı olur. Ancak Oya kızının başına gelenlerden sonra Ekber’le ilişkisine set koymaya kararlıdır.

Kara Ağaç Destanı 6.Bölüm Özet
Zeynep’in kocasının öldürülmesi, konakta şok etkisi yaratmıştır. Herkesin gözü Celal Ağa’nın üzerindedir. Ya savaş büyüyecek ya da dökülen kanın diyeti ödenecektir. Celal Ağa, Latif Bey’in sulh için uzanan elini sıkacak mıdır? Kara Ağaç’a dönen Raziye, Sultan’ı baraj hayalinden vazgeçirip bir an evvel geri götürmek derdindedir. Fakat Sultan, tam aksine projeyi hızlandırır. Sultan’ın meydan okurcasına açıkladığı yeni harita, Kara Ağaç’ta dengeleri nasıl değiştirecektir? Merdo’yu kurtarmak için harekete geçen Ömer’in önünde, Sultan’ın desteğiyle birlikte yeni bir yol açılır. Ömer ve Sultan, ortak bir amaç uğruna yürümeye karar verirler. Artık onlar için Merdo’yu kurtarmak, Kara Ağaç’ın kaderini değiştirmek ile eşdeğerdir. 

Ateş Kuşları 49. Bölüm Özeti
Hamileyim Barbar! -Baba mı oluyorum?
Pamir'i Çino'nun yanında gören Ali için tek amaç, eski düşman Çino'nun gerçek yüzünü ortaya çıkarmaktır artık. Fevri ve hesapsız hamleleri Ali'yi zor duruma sokacak, onun bu haliyle asıl zorluğa düşen ise daha büyük bir amaca hizmet eden Barbar olacak. Gülayşe'nin karnına vurmaya başlayan sancılar herkesin aklına aynı soruyu getirecek... Çiçeği burnunda çifti hangi yeni gelişmeler beklemekte? Ayça'yı, Kara ve Sultan'ı ihbar etmekten vazgeçirmeye çalışan Zıpkın'ın son hamlesi ne olacak? Çino'nun ipliğini pazara çıkarmaya çalışan Ali'nin başına nasıl bir iş açılacak?