Türk halk müziği sanatçısı İzzet Yıldızhan'ın 23 yıllık evliliği boyunca kameralardan uzak tuttuğu eşi Ajda Yıldızhan ile ilk kez görüntülendi. Ajda Yıldızhan, İzzet Yıldızhan'ın üçüncü eşi olarak biliniyor. Ajda Yıldızhan'ın İzzet Yıldızhan ile olan ilişkisi ve aile hayatı da takiçileri tarafından en çok merak edilen ve sosyal medyada araştırılan konular arasında yer alıyor. 

İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvar Bölümü mezunu olan Ajda Yıldızhan’ın mankenlik yaptığı ve İzzet Yıldızhan'a bir klipte eşlik ettiği biliniyor.  Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan 23 yıldır evli olduğu eşi Ajda Yıldızhan ile birlikte bir davette ilk kez yan yana objektiflere yakalandı.  Eşi ile birlikte sosyal medya platformlarında fotoğraf yayınlamayan 9 çocuk babası sanatçı aile hayatına çok önem veriyor. 

Ece Seçkin'den yepyeni bir başlangıç Ece Seçkin'den yepyeni bir başlangıç

Ajda Yıldızhan kimdir, mesleği ne?

İzzet Yıldızhan'ın sır gibi sakladığı eşini görenler gözlerine inanamadı.  Konservatuvar mezunu Ajda Yıldızhan eşine müzik anlamında da destek veriyor.  Yıldızhan çifti gözlerden uzak bir yaşantı sürmeye özen gösteriyor. Üç ayrı kadından dokuz çocuğu olduğu için zaman zaman eleştirilerin hedefi olan 61 yaşındaki türkücü ile eşi Ajda Yıldızhan’ın katıldıkları davette bir hayli neşeli halleri dikkat çekti.