AK Parti Tokat Merkez İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen "Dünden Bugüne Teşkilat Buluşması" programı, AK Parti'ye uzun yıllar hizmet etmiş isimleri bir araya getirdi.

AK Parti’ye Emek Verenlerle Hasbihal

Partinin kuruluşundan bugüne kadar emek veren isimleri; Eski dönem İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Merkez İlçe Üyelerini bir araya getiren program, AK Parti teşkilatının birlik ve beraberliğini pekiştirdi. 

Türkiye Yüzyılı hedefleri

Türkiye Yüzyılı hedeflerine vurgu yapılan buluşmada Türkiye'nin ve Tokat'ın geleceği için çalışmaya devam edileceği ifade edildi. 

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu,  yaptığı açıklamada, “AK Parti Tokat Merkez İlçe Başkanlığımız tarafından düzenlenen "Dünden Bugüne Teşkilat Buluşması" Programında kurulduğu günden bugüne kadar AK Partimize emek vermiş; önceki dönem İl Genel Meclis üyelerimizle, önceki dönem Belediye Meclis Üyelerimizle ve önceki dönem Merkez İlçe Üyesi dava arkadaşlarımızla bir araya geldik.
Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda kardeşlerimizle Türkiye'miz ve Tokat'ımız için bir ve beraberce, el ele omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.
Çünkü biz  büyük bir aileyiz ve biz buna hazırız kararlıyız” dedi. 

Basel kimdir, kaç yaşında? Basel suçu ne, neden gündemde, tutuklandı mı? Basel kimdir, kaç yaşında? Basel suçu ne, neden gündemde, tutuklandı mı?