YouLift estetik operasyonuyla Mahmut Tuncer kaç yaş gençleşti? YouLift estetik operasyonuyla Mahmut Tuncer kaç yaş gençleşti?

5.5 ay önce dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Nihal Candan, tutuklu bulunduğu süre boyunca ciddi sağlık sorunları yaşadı. Nihal Candan, cezaevinde geçirdiği süre zarfında yaşadığı sağlık sorunları sonrasında tahliye mi edildi. Sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...Cezaevinde futbol dünyasını dolandıran banka müdürü Seçil Erzan ile aynı koğuşta kalan Nihal Candan, cezaevi yönetimine olan tepkisini yemek yemeyi keserek gösterdi.  Doktorlar tarafından hazırlanan ve mahkemeye sunulan raporda, Candan'ın cezaevinde anoreksiya'ya (yemek yememe hastalığı) yakalandığı, 37 kiloya kadar düştüğü, sağlık durumunun cezaevinde daha da kötüleşebileceği ve tedavisinin devam edebilmesi için dışarıda uygun koşulların sağlanması gerektiği vurgulandı. Bu raporun ardından mahkeme, Candan'ın tahliyesine karar verdi.   

Candan kardeşlerin avukatı Kasım Ergün, Nihal Candan'ın tahliye edilmesini beklediklerini belirterek, "Dünkü gelişmelerden sonra cezaevinde durumu öğrendikten sonra savcılıktan sağlık nedeniyle tahliye talep etti. Dosya savcısı kendi kararıyla bu sabah sağlık durumları gerekçesiyle tahliyesine karar verdi" şeklinde konuştu.