Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in Uzun Süre Birlikte Sunduğu 2. Sayfa Programı'ndaki Ayrılık, İzleyicileri Şaşırttı. Peki, Aramızda Kalmasın Sunucusu neden ayrıldı? Aramızda Kalsın Müge ve Gülşen neden ayrıldı? Aramızda Kalmasın Sunucusu neden yok? İşte detaylar...

Aramızda Kalmasın Sunucusu neden ayrıldı?

Uzun yıllardır ekranların sevilen yüzleri Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in ortak sunduğu 2. Sayfa programı, son günlerde sıkça konuşulan bir ayrılık haberiyle gündeme oturdu. Gülşen Yüksel'in programdan ayrılma kararı, izleyiciler arasında büyük bir merak uyandırdı. Gelin, ayrılığın perde arkasına birlikte bakalım.

18 yıldır birlikte program yapan ve ekranlara damga vuran ikili Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in yolları, son programda Gülşen Yüksel'in yaptığı duyurunun ardından ayrıldı. Yapılan açıklamalara göre, Gülşen Yüksel'in programdan ayrılma sebebi, yeni projelere odaklanma isteği olarak belirtildi. Kendi ağzından duyurduğu veda konuşmasında Yüksel, 2024'e umut dolu yeni başlangıçlarla girmek istediğini ve bu nedenle 2. Sayfa programından ayrıldığını dile getirdi.

Aramızda Kalsın Müge ve Gülşen neden ayrıldı?

Gülşen Yüksel'in ayrılığının ardından ise Müge Dağıstanlı, "Aramızda Kalmasın" adlı yeni bir programla ekranlara geri dönme kararı aldı. Dağıstanlı'nın yeni programında ise gazeteci Ali Eyüboğlu ile birlikte olacağı duyuruldu.

Bahar fragmanı neden yok, yayınlanmadı? Bahar 7 Mayıs'ta neden yayınlanmıyor? Bahar fragmanı neden yok, yayınlanmadı? Bahar 7 Mayıs'ta neden yayınlanmıyor?

Ancak ayrılıkla ilgili bazı iddialar da ortaya atıldı. Bazı kaynaklar, Gülşen Yüksel'in programdan ayrılma sebebini dolandırıcılık iddialarıyla ilişkilendirirken, resmi bir açıklama bu yönde yapılmadı.

Sonuç olarak, uzun yıllar birlikte program yapan ikili Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in yolları ayrılsa da, her ikisinin de yeni projelerle ekranlara döneceği ve dostluklarının devam edeceği belirtiliyor.

Gülşen Yüksel kimdir?

Gülşen Yüksel, 24 Haziran 1977'de İstanbul'da doğmuş ve yengeç burcudur. Şu anda "Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa" programında sunuculuk yapmaktadır. Magazin alanında başarılı bir kariyere sahiptir. Vatan Gazetesi ve Sabah Gazetesi'nde magazin müdürü olarak çalışmıştır. Eğitim hayatıyla ilgili belirtilen bir bilgi bulunmamaktadır. Televizyon sunuculuğunda da önemli adımlar atmıştır.

Müge Dağıstanlı kimdir?

Müge Dağıstanlı, 1968 yılında İstanbul'da doğmuştur. Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya Bölümü mezunudur. Gazetecilik kariyerine Posta Gazetesi'nde başlamış, köşe yazarlığı ve magazin müdürlüğü gibi görevlerde bulunmuştur. Radikal Gazetesi'nde de çalışmış ve sinema-televizyon üzerine yazılar kaleme almıştır. Televizyon kariyerinde "2. Sayfa" ve "Renkli Sayfalar" gibi programlarda başarıyla sunuculuk yapmıştır.