Haber: Mustafa Işık

Depremleri önceden tahmin eden Afet Tespiti Ve Arama Kurtarma Derneği, Tokat ilinde yaşanan 4,7 ve 4,1 büyüklüğündeki depremleri yine önceden bildirdi. Dernek, yüzlerce önceki tahmin gibi bu sarsıntıyı da saatler öncesinden belirleyerek kurdukları WhatsApp grupları aracılığıyla halka duyurdu.

Tokat ilinde dün gece yaşanan anlık ve panik oluşturan deprem, Afet Tespiti Ve Arama Kurtarma Derneği'nin önceden uyarısıyla şaşkınlık yarattı. Dernek, uzun süredir depremleri önceden tahmin etme konusunda başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor ve bu başarılarıyla dikkat çekiyor.Vsvsv

Dernek yetkilileri, Tokat'taki depremi de yine önceden tahmin ettiklerini ve bunu saatler öncesinden kurdukları WhatsApp grupları aracılığıyla halka duyurduklarını belirtti. Bu tür erken uyarılar, deprem anında panik oluşmasını engelleyerek vatandaşların güvenliğini sağlamaya yardımcı oluyor.

Kemer arka koltukta ölümleri yüzde 75 azaltıyor Kemer arka koltukta ölümleri yüzde 75 azaltıyor

Afet Tespiti Ve Arama Kurtarma Derneği, gelecekteki depremleri önceden tahmin etme ve halkı bilgilendirme konusundaki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini vurguladı.