Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Bakırköy Belediye Başkan adayını belirlediği duyurdu. Peki, Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu kimdir, kaç yaşında? CHP Bakırköy belediye başkan adayı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu nereli? Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu eşi kim? İşte detaylar...

Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu kimdir?

Bakırköy Belediye Başkan adaylığına seçilen isim, Ayşegül Ovalıoğlu olarak belirlendi. Ovalıoğlu, tıbbi uzmanlık alanı olan nöroloji cerrahisiyle tanınan bir isimdir. Son görev yeri ise Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde olmuştur. Belediye başkanlığı için aday gösterilmesiyle birlikte, Ovalıoğlu'nun hizmet anlayışı ve becerileri ön plana çıkmaktadır.

Cinsel terapist Buse Aydın kimdir, neden ceza aldı? Cinsel terapist Buse Aydın kimdir, neden ceza aldı?

Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde görev yapmaktadır ve nöroloji cerrahisi alanında uzmandır. Kendisi, CHP'nin Bakırköy Belediye Başkan adayı olarak gösterilmiştir.

Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu eşi kim?

Ovalıoğlu'nun eşi ise Op. Dr. Talat Cem Ovalıoğlu'dur.

31 Mart'taki yerel seçimler öncesinde CHP'nin adaylarını açıklamaya başlamasıyla birlikte, Bakırköy ilçesindeki seçim yarışı da şekillenmeye başlamıştır. Ayşegül Ovalıoğlu'nun atanması, ilçe için önemli bir dönüm noktası olarak değerlendirilebilir.