Haber-Foto: Mustafa Işık

2023-2024 sezonunda Trendyol 1. Lig ekiplerinden Siltaş Yapı Pendikspor Futbol A.Ş.’den Manisa Futbol Kulübü’ne kiralanan Bekir Karadeniz, liglerin sona ermesinin ardından soluğu memleketi Tokat’ta aldı. Yorucu ve tempolu geçen sezonun ardından memleketine dönen 1999 doğumlu Karadeniz, 19 Mayıs Pazar günü Niksar Belediyespor ve Akıncı İnşaat Pazarspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Ligi Play-Out maçını izlemeye geldi. Devre arasında muhabirimiz Mustafa Işık’a açıklamalarda bulundu.Bekir Karadeniz’den Tokat Hürsöz’e Açıklamalar (1)“Zorlu Bir Sezonu Geride Bıraktık”
Orta saha oyuncusu Bekir Karadeniz, bu sezonun zorlu geçtiğini belirtti. Karadeniz, “Başlangıçta hocalarla biraz problemler yaşadık ama ondan sonra daha iyi olmaya başladık. Takımın durumu sıkıntıya düşünce hocaların gitmesi gerekti. Gelen hocalar da şans verdi ve güzel bir birliktelik oldu bizim için. Bu sene çok konsantrasyon kaybı yaşadığımız maçlar oldu, çok maçlar verdik. Daha sonra ciddiye almaya başladık ve yenilmemeye başladık. Seneye Pendikspor’a döneceğim, inşallah hayırlısı olur,” dedi.1 1 1600X1067 6

Yeni Sezon Hazırlıkları Başlıyor
Sezon biteli henüz bir hafta olmasına rağmen, Karadeniz yeni sezon hazırlıklarına özel bir hoca eşliğinde başlayacağını belirtti. “Niksar Belediyespor ve Akıncı İnşaat Pazarspor Bölgesel Amatör Ligi Play-Out maçını izlemeye geldim. Haftaya inşallah özel hocayla yeni sezon idmanlarına başlayacağım. Önceden daha az çalışıyordum fakat artık daha fazla çalışmam gerekiyor. Yeterli olmadığını biliyorum ve daha iyisinin olması gerektiğini biliyorum. İnşallah güzel olacak,” ifadelerini kullandı.

Kadir Ezildi babası Mehmet Ezildi kimdir, kaç yaşında, nereli? Mehmet Ezildi ne iş yapıyor? Kadir Ezildi babası Mehmet Ezildi kimdir, kaç yaşında, nereli? Mehmet Ezildi ne iş yapıyor?

Genç Futbolculara Mesaj
Tokat’ta futbol hayatını sürdüren genç futbolculara da mesaj veren Karadeniz, “Çok çalışmaları lazım. Futbol git gide daha da zorlaşıyor. Herkes üst seviyelerde iyi çalışıyor ve iyi hazırlanıyor. Maça çıkmadan önce her zaman motive olmaları lazım. 'Ben maçıma çıkayım, oynayayım' düşüncesiyle çıkarsa hiçbir şey olmuyor. Aklında hep 'ben en iyisini yapmam lazım' demesi gerekiyor, yoksa maçlar zor geçer. İlerlemeleri için çok çalışmaları lazım. Burada eğitim yetersiz olsa da kendilerini olabildiğince geliştirmeleri lazım. Hocaların bilgileri bir yere kadar yetiyor, gerisi artık kendilerine ve gittikleri yere bağlı,” dedi.

Bekir Karadeniz’den Tokat Hürsöz’e Açıklamalar (2)

Editör: Mustafa Işık