Bülent Şakrak'la aşk yaşadığı konuşulan Esra Akpınar, hakkında detaylar merak ediliyor. Peki, Bülent Şakrak sevgilisi Esra Akpınar kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Bülent Şakrak sevgilisi Esra Akpınar kimdir?

29 Kasım 1987 doğumlu olan Esra Akpınar, Ankara kökenli olup, Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık Fakültesi'nden mezun olmuştur. Ancak, gerçek tutkusu olan oyunculuk alanında kendini geliştirmek için Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim almıştır.

Kariyerine başladıktan sonra hızla yükselen Esra Akpınar, önemli projelerde rol alarak yeteneğini kanıtlamıştır. "Muhteşem Yüzyıl" ve "Dünyanın En Güzel Kokusu" gibi sevilen dizilerdeki performanslarıyla izleyicilerin beğenisini kazanmış, özellikle "Güldür Güldür Show"da gerçekleştirdiği sokak röportajları ile de büyük ilgi görmüştür. Profesyonel anlamda oyunculuk kariyerini geliştirirken, aynı zamanda toplumla etkileşimde bulunarak kendini farklı alanlarda kanıtlamış bir isimdir.

Bursa Nilüfer'de “Contrasts” konseri Bursa Nilüfer'de “Contrasts” konseri

Şimdi ise Esra Akpınar'ın adı, özel hayatındaki gelişmelerle gündeme gelmiştir. Ünlü oyuncu ve sunucu Bülent Şakrak ile yaşadığı aşk iddiaları magazin gündemini sallamaktadır.

Bu iddialar, Şakrak'ın 2023 yılında eski eşi Ceyda Düvenci ile boşanmasının ardından ortaya atılmıştır. Esra Akpınar'ın, oyunculuğuyla olduğu kadar kişiliğiyle de dikkat çektiği bilinmektedir.

Esra Akpınar'ın 37 yaşında olduğu ve Ankara kökenli olduğu bilinirken, oyunculuğuyla da adından sıkça söz ettirmiştir. Muhteşem Yüzyıl, Dünyanın En Güzel Kokusu ve Güldür Güldür Show gibi önemli yapımlarda yer alarak izleyicilerin gönlünde taht kurmuştur. Şimdi ise Esra Akpınar'ın özel hayatındaki yeni gelişmeler merakla beklenmektedir.