Yeşilçam efsanesi Nuri Alço'nun sevenlerini üzen kötü bir haber geldi. 73 yaşındaki usta sanatçı, bayram tatili için memleketi olan Eskişehir'e gittiğinde evde fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. İlk muayenede Alço'ya pıhtı atması teşhisi konuldu ve yoğun bakıma alındı.  

Nuri Alço yoğun bakımda!

Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço, ünlü oyuncunun son durumu hakkında bilgi verdi. Alço, haberlerde yer alan durumunun kritik olduğu ve bilincinin kapalı olduğu iddialarını yalanladı. Burcu Alço, ünlü oyuncunun durumunun iyi olduğunu ve tedbir amaçlı yoğun bakımda tutulduğunu belirtti. 

İhsan Gedik: "Türker İnanoğlu bizim babamızdı" İhsan Gedik: "Türker İnanoğlu bizim babamızdı"

Nuri Alço'nun durumunun kritik olduğu haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Burcu Alço, eşinin durumunun iyi olduğunu ve  tedavisinin devam ettiğini belirtti.

Genel durumu iyi, bilinci açık!

Alço'nun sağlık durumu hakkında Başhekim Dr. Volkan Ertuğrul tarafından yapılan açıklamada ise "Sanatçı Nuri Alço 6 Nisan 2024, Cumartesi saat 15.00'te Acıbadem Eskişehir Hastanemize, bulantı ve halsizlik şikayetleri ile başvurmuş olup, gerekli muayeneleri ve ön tetkikleri yapılmıştır. Hastamız antikoagulan (Kan sulandırıcı) aldığından ileri tetkik ve tedavi amaçlı yoğun bakım servisine yatırılmıştır. Kendisinin genel durumu iyi, bilinci açıktır" ifadelerine yer verildi.