Sosyal medya fenomeni ve blog yazarı Cemre Demirel, internet üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayında tanıttığı kız arkadaşıyla gündeme geldi. Peki Cemre Demirel kimdir, ne iş yapıyor? Cemre Demirel neden gündemde, ne dedi? İşte ayrıntılar...

Cemre Demirel kimdir, kaç yaşında, nereli?

Geniş bir kitle tarafından "Mr. Sikkofield" olarak bilinen Cemre Demirel, 1989 yılında İstanbul'da doğmuştur. Babasın Ali Demirel'i genç yaşta kaybetmiştir. Amcası Ahmet Demirel ile iyi bir ilişkiye sahip olup onun kültür seviyesinden etkilenmiştir.

Cemre Demirel, Galatasaray Üniversitesi'nde eğitim almış ve okuyucularının ilgisini çeken bir yazar haline gelmiştir. Özellikle İlluminati, HAARP ve Elon Musk gibi dikkat çeken konularda yazılar kaleme almıştır. Bu yazılar, Demirel'in bilgi birikimi ve kalemi sayesinde geniş bir takipçi kitlesi tarafından ilgi görmüştür.

Demirel'in asıl ünü, kimliğini açıklamadan ve anonim bir şekilde yürüttüğü "Michael Sikkofield" adlı blogspotuyla gelmiştir. Bu platformda kaleme aldığı yazılarla dikkat çeken Demirel, "Bir Başka Din Tasavvuf" ve "Piyon: Gerçekle Baş Edemiyorsan, Yalanlardan Bir Kule Kur" gibi kitaplarıyla da tanınmaktadır.

Cemre Demirel neden gündem oldu, ne dedi?

Cemre Demirel'in canlı yayında tanıttığı kız arkadaşı ve ona olan davranışları gündem oldu. Demirel'e kız arkadaşının 4 özelliği sorulduğunda, 'Güzel, zeki, ehl-i kitap, hafif kaşar' yanıtını verdi. Yayının ilerleyen dakikalarında ise Muhammet Ali isimli bir kullanıcının 'Abi ben bu ablayı sevmedim' yorumu üzerine Demirel'in kız arkadaşını apar topar odadan çıkarması tepkilere yol açtı.