Erbaa Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) aday gösterilen Coşkun Tonkal hakkında bilgiler merak ediliyor. Peki, CHP Erbaa Belediye Başkan Adayı Coşkun Tonkal kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, eğitimi ne, evli mi, çocuğu var mı, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Coşkun Tonkal kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, eğitimi ne?

1980 yılında Ordu'nun Akkuş ilçesine bağlı Çayıralan Mahallesi'nde dünyaya geldi. İlköğrenimini Çayıralan'da tamamlayan Tonkal, ortaokul ve lise eğitimini ise Ünye'de tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Tarih bölümünde öğrenim gördü.

Coşkun Tonkal evli mi, çocuğu var mı, nerede yaşıyor?

Tonkal, evli ve iki çocuk babasıdır; Yiğit ve Öykü Çağla adlarında iki çocuğu bulunmaktadır. Özel sektörde 2002 yılına kadar yöneticilik yapan Tonkal, bu tarihten sonra Erbaa'ya yerleşerek kendi işini kurarak iş hayatına devam etmektedir.

Coşkun Tonkal çevresinde nasıl tanınıyor?

Siyasete olan ilgisi ve takipçiliğiyle bilinen Tonkal, daha önce CHP'den milletvekili seçimlerinde aday adayı olmuştur. Bölgesinin ve halkının sorunlarını yakından tanıyan, çözüm odaklı bir anlayışa sahip olduğu belirtilen Tonkal, kendisini tanıyan insanlar tarafından çok çalışkan ve başarılı bir birey olarak nitelendirilmektedir.

Coşkun Tonkal Erbaa Belediye Başkanı Adayı mı?

Tonkal'ın aldığı görevi layığıyla yerine getiren, azimli ve bölgesinin sorunlarına duyarlı biri olarak tanımlandığı ifade edilmektedir. Erbaa Belediye Başkanlığı için CHP'den aday olan Tonkal'ın, gönül verdiği partiyle birlikte bölgesine hizmet etme arzusuyla kampanya sürecini sürdürdüğü belirtilmektedir.