Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 34. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak olan derbi mücadelesinde düdük çalacak hakem belli oldu. İki ezeli rakibin karşı karşıya geleceği müsabakada, deneyimli hakem Volkan Bayarslan görev alacak. Fenerbahçe'nin sahasında Beşiktaş'ı konuk edeceği maç, 27 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da gerçekleşecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak.

Volkan Bayarslan, daha önce 2022-2023 sezonunda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve golsüz berabere sonuçlanan maçta da düdük çalmıştı. İki takım arasındaki bu kritik mücadelede Bayarslan, hem Fenerbahçe'ye hem de Beşiktaş'a toplamda 4 sarı kart göstermişti.

Samsunspor-Trabzonspor maçının ardından Samsunspor-Trabzonspor maçının ardından

Bu sezon Trendyol Süper Lig'de 14 müsabakada görev alan Bayarslan, Trabzonspor'un Beşiktaş'ı 3-0 mağlup ettiği mücadele de dahil olmak üzere çeşitli önemli karşılaşmalarda düdük çaldı. 46 yaşındaki hakem, bu maçlarda 43 kez sarı kartına başvururken, 3 kez de penaltı noktasını gösterdi. Ayrıca Bayarslan, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki TFF Süper Kupa karşılaşmasında da hakemlik yapmıştı; maç, sarı-kırmızılıların 1-0 üstünlüğüyle devam ederken Fenerbahçe'nin sahadan çekildiği talihsiz bir olayla son bulmuştu.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki bu önemli derbi mücadelesi, futbolseverleri heyecanlandırırken, Volkan Bayarslan'ın yönetimindeki maçın nasıl bir seyir izleyeceği ise merakla bekleniyor.