Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz' ile aşk yaşadığı iddia edilen Rafael Cemo Çetin'in hayatı ve kariyeri araştırılıyor. Peki, Dilan Çiçek Deniz sevgilisi Rafael Cemo Çetin kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Rafael Cemo Çetin, Sinan Çetin'in oğlu mu? İşte detaylar...

Rafael Cemo Çetin kimdir, babası Sinan Çetin mi?

Rafael Cemo Çetin, 11 Ağustos 1992'de Almanya'nın Berlin şehrinde doğmuştur. Ünlü yapımcı ve yönetmen Sinan Çetin ile Alman Rebekka Haas'ın oğlu olan Rafael Cemo Çetin'in Orfeo ve Tess Sahara adında iki kardeşi bulunmaktadır.

Rafael Cemo Çetin mesleği ne, ne iş yapıyor?

Çocukluğu Almanya'da geçen Rafael Cemo Çetin, eğitimine ABD'de devam etmiştir. New York'ta liseyi tamamladıktan sonra SVA School of Visual Art'ta yönetmenlik eğitimi almıştır. New York'ta 4 yıl boyunca sinema eğitimi gören ve oyunculuk alanında da eğitimler alan Çetin, sinema dünyasına adım atmıştır.

Rafael Cemo Çetin, oyunculuk kariyerine babası Sinan Çetin'in yönetmenliğini yaptığı 'Romantik' ve 'Çanakkale Çocukları' filmleriyle başlamıştır. Özellikle Sinan Çetin'in yönettiği 'Romantik' filminde müzisyen Teoman'ın çocukluğunu canlandırması dikkat çekmiştir. Daha sonra kendi alanında yetkinlik kazanarak, çeşitli reklam filmleri ve projelerde yer almıştır.

2019 yılında hem yapımcılığını üstlendiği hem de Dylan karakterini canlandırdığı 'New York in New York' filmi ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Babası gibi yönetmenlik de yapmaya başlayan Rafael Cemo Çetin, sıra dışı reklam filmleriyle adından söz ettirmektedir.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nden Filistin destekçilerine  davet! Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nden Filistin destekçilerine davet!

Dilan Çiçek Deniz ve Rafael Cemo Çetin sevgili mi?

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile Rafael Cemo Çetin'in birlikte görülmesi ve Magnet Quarterly Dergisi’nin üçüncü yıl partisine el ele gitmeleri, ikilinin aşk yaşadığına dair dedikoduları güçlendirmiştir. Bu gelişme, Çetin'in hayatıyla ilgili daha fazla merak uyandırmıştır.

Rafael Cemo Çetin'in başarılı kariyeri ve iddia edilen yeni ilişkisi, hayranları ve medya tarafından yakından takip edilmektedir.