İnci Taneleri" Dizisinin En Duygusal Anlarından Biri: Sincanlı Erkal'ın Muhteşem Performansıyla "Dilber Evin Barkın Yok Mu" Şarkısı! Peki, Dilber Evin Barkın Yok Mu şarkı sözleri: Gemileri yakarım sözleri kimin? İşte detaylar...

Dilber Evin Barkın Yok Mu şarkı sözleri

Kanal D ekranlarında yayınlanan "İnci Taneleri" dizisi, ilk bölümüyle izleyicilerden büyük beğeni topladı. Dizinin müzikleri arasında özellikle dikkat çeken "Dilber Evin Barkın Yok Mu" şarkısı, Sincanlı Erkal lakabıyla bilinen türkücü Erkal Sonel tarafından muhteşem bir yorumla seslendiriliyor.

Sahneye yansıyan etkileyici pavyon atmosferinde, Sincanlı Erkal'ın seslendirdiği bu şarkı seyirciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Özellikle şarkının duygusal derinliği ve Erkal Sonel'in özgün yorumu, dinleyicilerde unutulmaz bir etki bıraktı.

İşte "Dilber Evin Barkın Yok Mu" şarkısının sözleri:

Keşke biraz daha kalsaydın
Aşkım gönlünü alsaydın
O kadar soğuk davrandın ki
Üşüyorsan canımı yaksaydın

Bir hoşuma gittin gidiş o gidiş
Biz bizi seveni sevmemişiz
Nerde vefasız nerede hayırsız
Bulmuş kalbe getirmişiz

Aşktan yüreğim çok yandı
Sevgiyi üfleyerek yaşarım
Ankaralıyım yüzmeyi bilmem
Ama çok pis gemileri yakarım

Dilber evin barkın yok mu
Hep aklımda duruyorsun
Gelip de yanağımı sıkacağına
Hep canımı sıkıyorsun

Bir hoşuma gittin gidiş o gidiş
Biz bizi seveni sevmemişiz
Nerde vefasız nerede hayırsız
Bulmuş kalbe getirmişiz

Şahane Hayatım ne zaman final yapacak? Şahane Hayatım  neden ve ne zaman bitiyor? Şahane Hayatım ne zaman final yapacak? Şahane Hayatım  neden ve ne zaman bitiyor?

Aşktan yüreğim çok yandı
Sevgiyi üfleyerek yaşarım
Ankaralıyım yüzmeyi bilmem
Ama çok pis gemileri yakarım

"Dilber Evin Barkın Yok Mu" şarkısı, dizinin atmosferine ayrı bir renk katıyor ve izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanıyor. Sincanlı Erkal'ın duygusal yorumuyla birleşen bu şarkı, dizi müzikleri arasında öne çıkıyor.

Dilber Evin Barkın Yok Mu kim tarafından seslendiriliyor?

"Dilber Evin Barkın Yok Mu" şarkısı, duygusal bir vurguyla Sincanlı Erkal olarak da bilinen Erkal Sonel tarafından seslendiriliyor. Erkal Sonel'in kendine özgü yorumu, şarkının diziyle birlikte akıllarda kalmasına ve dinleyiciler arasında büyük ilgi görmesine katkı sağlıyor.