Can Dalton: Beratcan Gökdemir kimdir? Daltonlar çetesi lideri Beratcan Gökdemir öldü mü? Can Dalton: Beratcan Gökdemir kimdir? Daltonlar çetesi lideri Beratcan Gökdemir öldü mü?

Oyuncu ve yönetmen Elit Andaç Çam, Malatya doğumlu bir yetenek olarak tiyatro, televizyon ve sinema dünyasında başarılı bir kariyere sahip. Peki, Elit Andaç Çam kimdir, kaç yaşında, nereli? Elit Andaç Çam nerelerde oynadı, kime benziyor, eşi kim? İşte detaylar...

Elit Andaç Çam kimdir?

lit Andaç Çam, 8 Ağustos 1988 tarihinde Malatya'da doğmuş bir oyuncu ve yönetmendir. İlk gençlik yıllarını İzmir'de geçirdikten sonra üniversite eğitimi için Ankara'ya gitmiş ve ODTÜ Sosyoloji Bölümü'nden mezun olmuştur. Daha sonra oyunculuk alanında kendisini geliştirmek için İstanbul'a gelerek Kadir Has Üniversitesi'nde oyunculuk masterı yapmıştır.

Tiyatro alanında da başarılı olan Elit Andaç Çam, İkincikat ve Mekan Artı gibi tiyatro oyunlarında yer almıştır. 2012 yılından itibaren televizyon ve sinema dünyasında da kendine yer bulmuş, Zengin Kız Fakir Oğlan, Savaşçı, Sofra Sırları, Bize Müsaade, Kızım, Terapist, Akıncı, Ex Aşkım, Mahkum, Sipahi, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? gibi projelerde rol almıştır.

Özellikle dizi ve film projeleriyle tanınan Elit Andaç Çam, sürekli olarak yeni projelerde yer alarak kariyerini sürdürmektedir.

Son olarak, Elit Andaç Çam'ın kişisel hayatına dair bazı bilgiler de mevcuttur. Oyuncu çift olarak bilinen Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan, dört yıllık evliliklerini sonlandırmıştır. Ayrıca meslektaşı Bülent Emrah Parlak ile olan samimi görüntüleri de medyada geniş yankı uyandırmıştır.

Elit Andaç Çam nerelerde oynadı?

Elit Andaç Çam, kariyerine 2012 yılında Zengin Kız Fakir Oğlan dizisiyle adım attı. O tarihten itibaren birçok dizi ve filmde yer aldı. İşte Elit Andaç Çam'ın rol aldığı bazı diziler ve filmler:

Diziler:

  1. Zengin Kız Fakir Oğlan
  2. Fatih
  3. Aşkın Bedeli
  4. Yaz’ın Öyküsü
  5. Gülümse Yeter
  6. Savaşçı
  7. Kızım
  8. Akıncı
  9. Ex Aşkım
  10. Sipahi

Filmler:

  1. Sofra Sırları (2017)
  2. On Adım (2017)
  3. Şaşkınlar Çetesi (2017)
  4. Bize Müsaade (2019)
  5. Hilal, Feza ve Diğer Gezegenler (2019)
  6. Reflection / Yansıma (2019)

Son olarak, Elit Andaç Çam'ın en son rol aldığı dizi 2022 yılında Show TV'de yayınlanan Sipahi oldu, burada Meral karakterini canlandırdı.

Elit Andaç Çam kime benziyor?

Elit Andaç Çam, bazı izleyicilere göre Zerrin Tekindor'a kardeşi kadar benziyor.