Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın boşanma nedeni sonunda gün yüzüne çıktı. Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, 2015 yılında nikah masasına oturarak evlendi ancak geçtiğimiz sene ünlü çift ayrılık kararı aldı. Şok bir boşanma kararıyla magazin gündemine bomba gibi düşen çiftten Şakrak'ın neden bu kararı aldığı netlik kazandı. 

Bülent Şakrak ve Esra Akpınar sevgili mi?  

 "Maviye Sürgün" dizisinin çekimleri için bir süre evinden uzaklaşan Şakrak'ın sette tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaştığına dair iddialar ortaya atıldı.

Şakrak'ın boşanmak isteğini Düvenci'ye ilettiği ve Düvenci'nin boşanma talebini kabul etmesiyle çiftin evliliklerini sonlandırdığı iddialar arasında.   Esra Akpınar ile Bülent Şakrak'ın, görüşmeye devam etmelerine rağmen ilişkilerini basından uzak tutma kararı aldıkları dile getiriliyor.

Zerrin Özer'in hastalığı nedir? Kişilik bozukluğu mu yaşıyor? Zerrin Özer'in hastalığı nedir? Kişilik bozukluğu mu yaşıyor?

Ceyda Düvenci Güçlü Mete ile ilişkisini ilan etti!

Geçtiğimiz sene Bülent Şakrak ile boşanan Düvenci'nin, Güçlü Mete ile ilişkisi olduğuna dair dedikodular uzun süredir gündemdeydi. Düvenci, sosyal medya hesabından ilişkisini ilan ettiği bir paylaşım yaptı.

Katıldığı bir programda yaptığı açıklamada aşık olabileceğini ama evlilik düşünmediğini ifade eden ünlü oyuncu,  31 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçimin sonuçlarını sevgilisi Güçlü Mete ile takip etti. O anları Instagram hesabından paylaşan Düvenci, kırmızı kalp koyup sevgilisini etiketledi.