Dijital yayın platformu Exxen, abonelik ücretlerine yeni bir zam yaparak kullanıcılarına yılın ilk fiyat artışını duyurdu. Platform, 17 Şubat itibarıyla tüm abonelik paketlerinde fiyatları güncelledi ve aylık ücretlerde önemli artışlar gerçekleştirdi. Bununla birlikte, Exxen aynı zamanda yıllık abonelik paketini kaldırdı. Peki, Exxen aylık ücreti ne kadar oldu? Exxen fiyatları zamlandı mı? İşte detaylar...

Exxen'in içeriklerinde popüler yapımlar arasında yer alan "Gibi", "Leyla ile Mecnun", ve "Konuşanlar" gibi dizi ve programları bulunmaktadır. Yapılan zam sonrasında, reklamsız temel paketin aylık ücreti 137,90 liradan 179 liraya yükseldi. ExxenSpor için ise reklamsız aylık paketin fiyatı 260,50 liradan 339 liraya çıktı.

KAAN ikinci kez gökyüzünde KAAN ikinci kez gökyüzünde

Güncellenen Exxen fiyatlar şu şekildedir:

  • Reklamlı Aylık Paket: 129 lira
  • Reklamsız Aylık Paket: 179 lira

ExxenSpor için:

  • Reklamlı Aylık Paket: 289 lira
  • Reklamsız Aylık Paket: 339 lira

Exxen, bu fiyat artışlarıyla birlikte abonelik hizmetlerine daha fazla yatırım yapmayı ve içerik kalitesini artırmayı hedefliyor. Ancak, bu zam kararı bazı kullanıcılar arasında tepkilere neden olabilirken, platformun sunduğu içerikler ve hizmet kalitesi konusunda da belirgin bir artış sağlaması beklenmektedir.