Fenerbahçe ile Corendon Alanyaspor arasında Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan kritik mücadele heyecan dolu anlara sahne oldu. İki takım da galibiyet için sahaya hırslı bir şekilde çıktı. İki takımın yenişemediği 2-2’lik skordan beraberlik çıktı. Fenerbahçe Alanyaspor maçının geniş özeti golleri ve önemli pozisyonları… Fenerbahçe Alanyaspor gollerini izle youtube Bein Sports izle Fenerbahçe 2 – 2 Alanyaspor maç özeti ve golleri…

Maçtan önemli dakikalar ve goller

Maçın ilk dakikalarında Fenerbahçe, rakip kalede etkili bir oyun sergiledi. Ancak Alanyaspor savunması dirençli bir performans sergileyerek Fenerbahçe'nin ataklarını önledi. İlk gol için yapılan çabaların sonucunda öne geçen taraf ise deplasman ekibi oldu.

Karşılaşmanın 12. dakikasında Alanyaspor, Pione Sisto'nun vuruşunda Livakovic'in kurtarışının ardından dönen topu Loide Augusto'nun ağlarla buluşturmasıyla 1-0 öne geçti.

Ancak Fenerbahçe, geriye düşmenin şokunu hızla atlattı ve beraberlik için baskısını artırdı. Bu baskının meyvesini 48. dakikada aldı. İrfan Can Kahveci'nin ceza sahasına yaptığı ortada Alexander Djiku'nun yerde kalması sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Dusan Tadic, skoru 1-1'e getirdi.

Fenerbahçe'nin beraberlik golünden sonra da baskısını sürdürdüğü maçta, 60. dakikada Edin Dzeko'nun kafa golüyle Fenerbahçe öne geçti: 2-1.

Ancak Alanyaspor pes etmedi. 64. dakikada Loide Augusto'nun ceza sahası dışından attığı şutla skoru eşitledi: 2-2.

Karşılaşmanın son dakikalarına doğru her iki takım da galibiyet golünü ararken, mücadele büyük bir heyecana sahne oldu.

Hakem 7 dakika uzatma verdi. 90+7’de maçın son düdüğüyle birlikte Fenerbahçe ile Alanyaspor arasındaki mücadele 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. İki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

Sarı kart görenler

Carlos Eduardo (Alanyaspor) - 4. dakika

Başkan Çolakbayrakdar’dan Organik domates fidesi dağıtım etkinliğine davet Başkan Çolakbayrakdar’dan Organik domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Leroy Fer (Fenerbahçe) - 5. dakika

Sebastian Szymanski (Fenerbahçe) - 9. dakika