Fevzi Kardeseci evinde talihsiz bir kaza geçirdi. Peki, Fevzi Kardeseci neden gündem oldu? Öldü mü, kaç yaşında neden öldü? İşte detaylar...  

Şarkıcı Yeşim Erçetin’in eşi Fevzi Kardeseci'nin ölümü gündeme bomba gibi düştü. Kardeseci’nin evinin banyosunda düşerek başını mermer zemine çarpması sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

Ünlü sanatçı Yeşim Erçetin, daha önce yaptığı açıklamada, eşinden şiddet gördüğünü ve bu durumun eşinin kumar alışkanlığından kaynaklandığını iddia etmişti. Şarkıcı, yaşadığı fiziksel şiddeti "Kafama vurdu, yüzümü cama çarptım" sözleriyle ifade ederken, yaşananların ardından bir arkadaşının evine sığındığını belirtmişti.  Erçetin, "Artık paylaşılabilecek bir olay. Zaten şiddettin her türlüsü olmamalı" diyerek şiddete karşı olduğunu ve yaşadığı kötü evlilik neticesinde boşanma davası açacağını söylemişti.  Evliliklerinin ardından Miami'ye yerleşerek yeni bir hayata başlayan tanınmış şarkıcı, burada doğum koçluğu yapmaya başlamıştı.

Ferhat Göçer'in klibine Bollywood etkisi Ferhat Göçer'in klibine Bollywood etkisi

Fevzi Kardeseci neden gündem oldu? Öldü mü, kaç yaşında neden öldü?

Ünlü şarkıcı Yeşim Erçetin, eşiyle olan evliliğini sonlandırmaya hazırlanırken eşinin beklenmedik vefatıyla sarsıldı. Kardeseci evinin banyosunda düşerek başını mermer zemine çarpması sonucu hayatını kaybetti. Üzücü haberi sosyal medya hesabından duyuran Erçetin, "Yeminimizi tuttuk iyi gün ve kötü günümüzde beraberdik, canım kocam gidişin çok âni oldu ışıklarda uyu… Taziye için arayanlara teşekkür ederim. Acım çok büyük" paylaşımı ile acısını sevenleriyle paylaştı. 

Sosyal medyada yapılan bazı yorumlarda ise  daha önce eşinden şiddet gördüğünü açıklayan ve boşanma sürecinde olduğunu belirten Erçetin’e geçmişteki açıklamaları ve şimdiki taziye mesajı arasındaki çelişki soruldu.  Erçetin ve eşinin ilişkisi, önceki şiddet iddiaları ve ani vefat haberinin ardından gelen tepkiler, kamuoyunda geniş yankı buldu.