Yargı ne zaman kaçıncı bölümde final yapacak? Yargı dizisi bitiyor mu? Yargı ne zaman kaçıncı bölümde final yapacak? Yargı dizisi bitiyor mu?

NOW TV'de yayınlanan Gaddar dizisinin kadrosu, son olarak İbrahim Çelikkol'un katılımıyla daha da güçlendi.  

Ay Yapım’ın senaryosunu Hürer Ebeoğlu’nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk’ün oturduğu sevilen dizisi ‘Gaddar’ın kadrosuna yeni bölümle beraber İbrahim Çelikkol konuk oyuncu olarak dahil olacak. NOW ekranlarında cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümde Zakkum Kardeşler’in büyük ağabeyi Korkut olarak seyirciyle ilk kez buluşacak. 

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar’ın başrollerinde buluştuğu Ay Yapım imzalı ‘Gaddar’ın bu haftaki bölümüyle kadrosuna İbrahim Çelikkol konuk oyuncu olarak katılacak. Yeraltı dünyasında acımasızlığıyla nam salmış Zakkum Kardeşler’in büyük ağabeyi Korkut’a hayat verecek başarılı oyuncu Ekber’in Enver’e karşı planlarıyla oyuna dahil olacak. Zakkum Kardeşler’in en acımasızı, yüzü asla gülmeyen ama kardeşlerine ölümüne bağlı Korkut karakterinin dizideki dengeleri nasıl değiştireceği şimdiden merakla bekleniyor.

İbrahim Çelikkol'un diziye katılması izleyiciler arasında heyecan yarattı. Korkut karakteri, yeraltı dünyasında korkulan bir kişilik olarak izleyiciyle buluşacak. Yüzü hiç gülmeyen ve kardeşlerine olan bağlılığıyla bilinen Korkut, dizinin dinamiklerini etkileyecek önemli bir karakter olacak. Dizinin takipçileri,  Çelikkol'un performansını merakla bekliyor.