Bursa'nın yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan Gamze Pamuk Ateşli, hukuk ve siyaset alanlarında başarılı kariyeriyle dikkat çekiyor. Peki, Gamze Pamuk kimdir, kaç yaşında, nereli? Gamze Pamuk Ateşli evli mi, eşi kim, mesleği ne? İşte detaylar...

Ashley Graham boyu kilosu kaç, kaç yaşında? Büyük beden mankeni Ashley Graham kimdir? Ashley Graham boyu kilosu kaç, kaç yaşında? Büyük beden mankeni Ashley Graham kimdir?

Gamze Pamuk kimdir?

Bursa'nın yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan Gamze Pamuk Ateşli, hem hukuk alanında başarılı bir avukat olarak hem de siyasette etkin bir şekilde faaliyet gösteren bir isim olarak dikkat çekiyor.

1994 yılında Bursa'da doğan ve Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2015 yılında mezun olan Ateşli, hukuk kariyerine 2016 yılında Bursa Barosu'nda serbest avukatlık yaparak başladı. Aynı zamanda sosyoloji alanında da eğitimine devam ettiği biliniyor. Çocuk Hakları alanında da aktif bir rol üstlenen Ateşli, Bursa Barosu Çocuk Hakları Merkezi'nde Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiş ve Çocuk Alanında Çalışan Avukatlar Ağı'na üye olarak çocuk hakları konusunda projelerde yer almıştır.

Siyasi arenada da önemli bir yere sahip olan Gamze Pamuk Ateşli, 2016 yılında CHP Osmangazi Gençlik Kolu Başkanı olarak seçilmiş ve daha sonra CHP 36. Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi üyeliğine yükselmiştir. Ateşli, CHP Genel Başkanı tarafından Hukuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı MYK Yardımcısı olarak görevlendirilmiş ve aynı zamanda Basınla İlişkiler ve Kurumsal İletişim Genel Başkan Yardımcılığı MYK yardımcılığı görevlerini de üstlenmiştir.

Siyasi çalışmalarının yanı sıra toplumsal sorumluluk projelerine de katkı sağlayan Ateşli, 24 Haziran 2018 Genel Seçimi ve 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez Avukat Örgütlenme Sorumlusu olarak görev almıştır. Ayrıca, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nda (TEGV) gönüllü olarak da aktif rol oynamaktadır.

Gamze Pamuk Ateşli, hukuk ve siyaset alanlarında başarılı kariyeri ve toplumsal sorumluluk projelerine katkılarıyla dikkat çeken önemli bir isim olarak ön plana çıkıyor.