Gökhan Özen kimdir, kaç yaşında, nereli?

Gökhan Özen, 1979 yılı Kasım ayında Ankara'da doğmuş olup aslen Trabzon Beşikdüzülüdür. Tam adı Ahmet Gökhan Özen'dir ve 44 yaşındadır. Şarkıcı, dört kişilik bir çekirdek ailenin son üyesidir ve ağabeyiyle arasında iki yaş fark bulunmaktadır. İlk ismi olan "Ahmet", dedesinin ismidir. Annesi Tülay Nadire Özen arkeolog, babası Osman Nuri Özen ise makina yüksek mühendisidir. Ağabeyi Özgehan Özen ise şehir ve bölge planlama alanında eğitim vermektedir.

Gökhan Özen, müzikle tanışmasına 6 yaşında Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu imtihanlarıyla başlamıştır. Dünya çapında opera eserlerini çeşitli sahnelerde seslendirerek müzik eğitimine adım atmıştır. Ankaralı annesi ve Trabzonlu babasının etkisiyle sanat dünyasına adım atmış, aynı zamanda radyo programcılığına başlayarak kendine özgü bir tarz geliştirmiştir.

Gökhan Özen ve müzik kariyeri

Müzik kariyerine 2000'li yılların başında "Duman Gözlüm" ve "Civciv" gibi hit şarkılarla başarıyla adım atan Gökhan Özen, birçok albüm ve single çalışmasıyla Türk müziğinin sevilen isimleri arasında yer almayı başarmıştır. 2003 yılında çıkardığı "Civciv" albümüyle büyük bir satış başarısı elde etmiş ve müzik dünyasındaki ününü pekiştirmiştir.

Gökhan Özen evli mi, çocuğu var mı?

Özel hayatına dair bilgiler de merak edilen konular arasındadır. Sanatçı, 2010 yılında Mehmet Sevigen'in kızı Selen Sevigen ile evlenmiş ve bu evlilikten Ada Deren Özen ve Derin Su Özen isimli iki kız çocuğu sahibi olmuştur. Ancak, Kasım 2016'da çiftin yazılı bir basın açıklaması ile boşandığı duyurulmuştur.

Gökhan Özen ve kalp krizi

2022 yılının sonlarına doğru Amerika'da yaşayan Gökhan Özen sosyal medya paylaşımında; "Dün gece yarısı Los Angeles’ta evimde geçirdiğim kalp krizi sonrası hastanede bir süre kontrol altında kaldıktan sonra taburcu edildim" ifadelerini kullanmıştı.

Gökhan Özen estetik operasyon mu geçirdi?

Gökhan Özen son olarak, önceki gün bir ödül törenine katıldı. Muhabirlerle sohbet eden şarkıcı, yüzündeki değişim için "Bir ameliyat oldum ama sağlık amaçlı. Görüş alanım çok daralmıştı ve yakınla uzağı zor görmeye başlamıştım. Komplike birkaç ameliyatı birden oldum. Hem akıllı lens takıldı hem de bazı operasyonlar yapıldı. Estetik olarak da yansıması olacaktır tabii" dedi. Özen'in belirginleşen elmacık kemikleri ve yüzündeki gergin ifade ise sevenlerinden geçer not alamadı. Şarkıcı için "Hiç yakışmamış" yorumu yapıldı.