Yeşilçam'ın usta ismi Metin Akpınar ve 1961 yılında evlendiği hayat arkadaşı Göksel Özdoğdu’nun özel hayatı, Duygu Nebioğlu'nun Akpınar’a babalık davası açması sonrası merak konusu oldu.

Göksel Özdoğdu kameralardan uzak bir yaşam sürdüğü için özel hayatı hakkında bilinenler oldukça sınırlı. Metin Akpınar ve Göksel Özdoğdu’nun komşuyken tanışarak evlendikleri, bu evlilikten çiftin çocuklarının olmadığı biliniyor. Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra yasak aşkından 2 kızı var. Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu kardeşlerin Metin Akpınar'ın çocukları olduğu ortaya çıktı.  

Kestel'de eğlence doruğa çıktı Kestel'de eğlence doruğa çıktı

Metin Akpınar'ın evlilik hikayesi!

Evliliğini göz önünde yaşamayı tercih etmeyen Metin Akpınar, hayatının anlatıldığı belgesel filmde kendi ağzından evlilik hikayesini şöyle anlatmıştı: “Eskiden mahalleye yeni komşu taşınınca, evlerinde henüz ocak yanmıyor diye komşular yemek yapıp götürürlerdi. Mahalleye yeni biri geldi mi ertesi sabah, "Hoş geldin komşu kardeş," diye yanaşılır. Sen kapmazsan başkaları kapar kızı. Hazırlandım, süslendim, hemen çıktım, 'Hoş geldin komşu kardeş, nerede okuyorsun, ne yapıyorsun? Hadi sahil yolunda biraz yürüyelim. En güzel kıyafetlerimi giymişim, ağzım kokmasın diye de bir karanfil atmışım onu çiğniyorum. Sen o karanfil kaç boğazıma! Kızın yanında öleceğim. Nasıl ıstırap çektim o ilk buluşmamızda anlatamam. Okulu kırıp gezmeler, el ele tutuşmalar, Emirgan Korusu, Boğaz'da kayık sefası…" 

Duygu Nebioğlu kimdir? 

Ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın geçmişte yaşadığı ilişki sonucunda ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu, ulaşamadığı annesi Suphiye Ormancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına katıldı. Peki, Duygu Nebioğlu kimdir?  

Metin Akpınar'ın uzun süredir gizli kalan ilişkisi, ortaya çıkan gerçeklerle gündemde bomba etkisi yarattı. Ünlü oyuncunun 1987 yılında Antalya'da tek gecelik bir ilişki yaşadığı Suphiye Ormancı'dan ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Bu gelişme, Metin Akpınar'ın yıllarca inkar ettiği bir gerçeği gün yüzüne çıkardı. Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu annesi Suphiye Ormancı'yı bulmak için Müge Anlı'ya katıldı ve yardım istedi.  Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar'ın birlikte olduğu Suphiye Ormancı'dan olan kızı olarak adından söz ettiriyor. Nebioğlu'nun Müge Anlı'ya katılıp annesi Suphiye Ormancı'yı bulma çabası ise kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Ancak bu sırada ortaya çıkan daha şaşırtıcı bir iddia, Nebioğlu'nun "ablasının babasının ünlü bir gazeteci olduğu" şeklindeki açıklamasıyla gündeme oturdu. Bu açıklamanın ardından Uğur Dündar'ın adı gündeme bomba gibi düştü. Duygu Nebioğlu ablasının Uğur Dündar'ın kızı olduğunu iddia etmesi, medya dünyasında şaşkınlık yarattı. Uğur Dündar, bu iddiaları doğrulayarak mahkeme sürecinin devam ettiğini belirtti.