İsrail polisleri tarafından Kudüs'te öldürülen Hasan Saklanan nereli, kaç yaşında, evli mi? Hasan Saklanan kimdir? İsrail polisleri tarafından Kudüs'te öldürülen Hasan Saklanan nereli, kaç yaşında, evli mi? Hasan Saklanan kimdir?

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, "Haydi Çocuklar Camiye" programında çocuklarla bir araya geldi. Etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan İl Müftülüğü, Deha Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile etkinliğe katılan ailelere teşekkür eden Başkan Eroğlu, "Rabbim razı olsun" diyerek etkinliğin anlamına vurgu yaptı. Etkinlik kapsamında çocuklara ödüllerini takdim eden Başkan Eroğlu, Filistin'deki çocuklar için dualar etti.

Çocukları camiyle buluşturmanın önemine değinen Başkan Eroğlu, “Şehrimiz güzel bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için düzenlenen "Haydi Çocuklar Camiye" Programında minik yavrularımıza, çocuklarımıza ödüllerini takdim ederek, Filistin'deki çocuklarımız, kardeşlerimiz için dualarda bulunduk. Bu güzel ve anlamlı programa katkı sağlayan İl Müftülüğümüze, Deha Gençlik Spor ve İzcilik Kulübüne ve etkinliğe katılım sağlayan kıymetli ailelerimize, çocuklarımıza teşekkür ederim. Rabbim razı olsun.” ifadelerini kullandı.