İnci Taneleri dizisinin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü ve Selma Ergeç yer alıyor. Yılmaz Erdoğan, Azem Yücedağ karakterine hayat verirken, Hazar Ergüçlü Dilber'i canlandırıyor ve Selma Ergeç de henüz belirlenmemiş bir karakteri oynuyor. Yardımcı rollerde ise Kubilay Aka, Orkuncan İzan, Güven Kıraç, Yasemin Baştan ve Onur Akbay gibi isimler bulunuyor. Peki, İnci Taneleri yeni gelen oyuncular kimler? İnci Taneleri oyuncuları kim, yaşları kaç? İşte detaylar...

Her Gönülde Bir Aslan Yatar filmi ne zaman, nerede çekildi, oyuncuları kim, konusu ne? Her Gönülde Bir Aslan Yatar filmi ne zaman, nerede çekildi, oyuncuları kim, konusu ne?

İnci Taneleri oyuncuları kim?

Ana karakterler:

  • Azem Yücedağ: Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı karakter.
  • Dilber: Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği karakter.
  • Henüz belirlenmemiş karakter: Selma Ergeç'in oynadığı rol.

Yardımcı karakterler:

  • Kubilay Aka
  • Orkuncan İzan (Zerre karakteri)
  • Güven Kıraç
  • Yasemin Baştan
  • Onur Akbay (Necmi karakteri)

İnci Taneleri yeni gelen oyuncular kimler?

Selim Erdoğan, "Reyyaz" karakteriyle uzun zamandır beklenen 'İnci Taneleri' dizisinin kadrosuna katılıyor ve ilk defa bu akşamki bölümde seyirciyle buluşacak. Aynı bölümde, Bekir Aksoy da "Cenk" rolüyle konuk oyuncu olarak yer alacak.

Kanal D'nin reyting rekorları kıran ve her yeni bölümüyle sosyal medyada büyük yankı uyandıran 'İnci Taneleri' dizisi, iki önemli ismi kadrosuna dahil ediyor. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen bu diziye, Gülenay Kalkan ve Bora Cengiz de katılıyor. İkilinin anne-oğul olarak ekranlarda boy göstereceği bu yeni gelişme, izleyicileri heyecanlandırıyor.

İnci Taneleri dizisi konusu ne?

İnci Taneleri dizisi, cezaevinden yeni çıkmış olan Azem Yücedağ'ın yaşadığı dramatik hikayeyi merkezine alıyor. Azem, geçmişinde yaşadığı acılarla dolu bir hayatın ardından özgürlüğüne kavuşmuştur. Ancak onu bekleyen büyük bir mücadele vardır: kaybettiği her şeyi yeniden bulma çabası. Kendisini hapseden sırlarla dolu geçmişiyle yüzleşirken, hayatın ağırlığını sırtında hisseden Azem, umut dolu bir geleceğe doğru adım atmayı hedefler. Ancak kolyesinden kopmuş, dağılmış inci taneleri gibidir yaşamı. Bu inci tanelerini tekrar bir araya getirip mutluluğu yeniden keşfedebilecek midir? İnci Taneleri, Azem'in içsel yolculuğunu ve yaşadığı zorlu mücadeleyi ekrana taşıyarak izleyicileri derin duygularla buluşturmayı amaçlıyor.