Niksar'da faciadan dönüldü! Seyir halindeki tır yandı! Niksar'da faciadan dönüldü! Seyir halindeki tır yandı!

Kayra Şenocak ve Gizem Yanık, Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrıldı. İkilinin ayrılığı Kızılcık Şerbeti izleyicilerini üzdü. 

Kızılcık Şerbeti dizisinde Mihri karakterini canlandıran Gizem Yanık ile Ertuğrul rolünde olan Kayra Şenocak, karakterlerinin hikayelerinin sona ermesi nedeniyle kadrodan ayrıldı. İkilinin setten paylaştıkları fotoğraflar ve vedalaşma mesajları, hayranlarını duygulandırdı.  Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrollerini paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinde iki veda birden yaşandı. Dizide Ertuğrul karakterini canlandıran Kayra Şenocak ve Mihri karakterine hayat veren Gizem Yanık, kadrodan ayrıldı.

Son sahneleri yayınlanan Kayra Şenocak, Instagram hesabından setten eğlenceli kareleri paylaşarak şu sözlerle veda etti:  "Güzel ve keyifli bir yolculuğun sonuna geldik bugün. Uzun yolculukları severim, çünkü mutlaka birilerine denk gelip bir şeyler öğrenirsin.  Bu yolculukta da elbette öğrendiklerim oldu. Heybemi doldurdum ve gidiyorum, bana eşlik eden tüm yol arkadaşlarıma, özellikle de beni evlerinde ağırlayan  tatlı Şerboculara teşekkür ediyorum. Çok yakın zamanda yeni yollarda bambaşka heyecanlarla yeniden buluşacağız. 
O zamana kadar kendinize iyi bakın. Hoşça kal, Ertuğrul İslamoğlu." 

Hoşça kal Mihri!

Dizide Mihri'yi oynayan Gizem Yanık ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Bugün çok kıymetli ve sonsuz şey öğrendiğim bir yolculuğun sonu. Harika yol arkadaşları edindim hepsine sonsuz teşekkür ediyorum. Çok öğretici, çok keyifli bir yolculuktu. Birlikte bir sürü hatalar yaptık, deneyimledik, büyüdük en güzeli de öğrendik. Hoşça kal Mihri" dedi.