Fox TV'de ilk bölümüyle bu akşam başlayan Kopuk dizisindeki Esat karakteri merak ediliyor.  Peki, Kopuk dizisi Esat kimdir, gerçek hikayesi nedir? Kopuk dizisi Esat, Sarp Akkaya kimdir? İşte detaylar...

Kopuk Dizisinin Esat'ı Sarp Akkaya Kimdir?

İstanbul doğumlu ünlü oyuncu Sarp Akkaya, 13 Mayıs 1990 tarihinde dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Akkaya, tiyatro sahnelerindeki yetenekleriyle dikkat çekiyor.

Akkaya'nın oyunculuk kariyeri, 1995 yılında "Bizim Aile" dizisi ile başladı. Ancak gerçek çıkışını, Kurtlar Vadisi Pusu'daki Servet karakteriyle yakaladı. Ardından "Ezel", "Söz", "Mavi Kelebekler", "Kötü Çocuk", "Suskunlar", "Muhteşem Yüzyıl", "Raco" gibi birçok önemli projede rol aldı.

2010 yılında kardeşleriyle birlikte kurduğu AKKAdemi Tiyatro ile tiyatro sahnesine katkı sağlayan Akkaya, sadece yetenekleriyle değil, aynı zamanda tiyatro dünyasındaki etkisiyle de biliniyor.

Akkaya, 2017 yılında "Söz" dizisindeki Dragon Ratkoviç karakteri ve "Kötü Çocuk" sinema filmindeki performansıyla izleyicilerden büyük takdir topladı. Ayrıca "Paramparça", "Eksik", "Racon", "Suskunlar" gibi yapımlarda da başarılı performans sergiledi.

Boğa burcu özelliklerine sahip olan Sarp Akkaya, 1.76 metre boyunda ve 71 kilogram ağırlığındadır. Hem tiyatro sahnesinde hem de televizyon dünyasında sağlam adımlarla ilerleyen Akkaya, sanat dünyasındaki etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Kopuk Esat kimdir?

İpek’in çalıştığı hukuk bürosunun en yetkili avukatıdır. Bumin’in sağ kolu aynı zamanda da Sina Kasay’ın işleriyle ilgilenen kişidir. Egosu yüksektir ama işinin ehlidir.