Başrollerinde Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Mehmet Günsür'ü buluşturan Netflix'in yeni filmi "Kül" izleyicilere gizem dolu bir hikaye sunmaya hazırlanıyor. Film, Ay Yapım tarafından üretilmiş olup, Şubat 2024 tarihinde yalnızca Netflix platformunda izleyiciyle buluşacak.  Peki, Kül filminin konusu ne, oyuncuları, senaristi, yönetmeni kim? Kül filmi nerede, ne zaman yayınlanacak? İşte ayrıntılar...

2024 DOAS neden düşüyor? DOAS neden düştü? 2024 DOAS neden düşüyor? DOAS neden düştü?

Kül filmi konusu ne, oyuncuları kim?

Kül filmi evli bir çiftin hayatının, Kenan'ın sahibi olduğu yayınevine gelen gizemli bir kitap olan "Kül"le değişen bir hikayeyi anlatıyor. Gökçe (Funda Eryiğit), bu kitabı keşfettiği an, kendini bu esrarengiz hikayenin peşine düşerken buluyor. Bu arayış sırasında, gizemli bir adamla (Alperen Duymaz) ilişkisi başlayan Gökçe, kendi yaşamında uzun zamandır hissetmediği duyguları yeniden keşfeder. Ancak, bu durum, Kenan ile aralarındaki mutlu aile tablosunu kısa sürede paramparça eder. Filmdeki olaylar, Gökçe'nin kaybettiği heyecanı ve duygusal zenginliği yeniden keşfetmesiyle birlikte, aile ilişkilerinin karmaşıklığını ve gizemli bir kitabın hayatlarına nasıl etki ettiğini gözler önüne seriyor. Senaryosu Erdi Işık imzalı filmin yönetmen koltuğunda ise Erdem Tepegöz oturuyor. 

Kül filmi ne zaman, nerede yayınlanacak?

Kül filmi 9 Şubat 2024 tarihinde Netflix platformunda yayınlanacak. İzleyiciler, Ay Yapım'ın bu iddialı yapımını evlerinin konforunda izleyerek Funda Eryiğit, Alperen Duymaz, Mehmet Günsür ve Gökçe Eyüboğlu gibi başarılı oyuncuların performansına tanıklık edebilecekler. Filmin duygusal derinliği ve etkileyici kadrosuyla dikkat çekmesi bekleniyor.