Türk müzik dünyasının sevilen ismi Nil Karaibrahimgil ve eşi Serdar Erener, son günlerde merak konusu oldu. İkilinin hayatları ve birbirleriyle olan ilişkileri, geniş kitleler tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor.  Peki, Nil Karaibrahimgil ile eşi Serdar Erener kimdir, kaç yaşında, ne zaman evlendiler, çocukları var mı? Serdar Erener kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Nil Karaibrahimgil ile eşi Serdar Erener arasında yaş farkı kaç, neden gündemdeler? İşte detaylar...

Serdar Erener Kimdir?

Serdar Erener, 1960 yılında İstanbul'da doğmuştur. Diplomat olma hayaliyle yola çıksa da sonradan reklamcılık dünyasına adım atan Erener, Robert Kolej'den mezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü'nde eğitim aldı. Reklamcılık kariyerine 1985 yılında metin yazarı olarak başlayan Erener, 2004 yılında kendi ajansı Alameti Farika'yı kurdu. 2010 yılında müzisyen Nil Karaibrahimgil ile evlenen Erener'in bir oğlu vardır.

Nil Karaibrahimgil Kimdir?

Nil Karaibrahimgil, 17 Ekim 1976'da Ankara'da doğmuştur. Müzik dünyasına adım atmadan önce reklam sektöründe çalışan Karaibrahimgil, ilk bestesini 12 yaşında yapmıştır. Popülerlik kazandığı "Özgür Kız" şarkısıyla tanınan Nil, Türk müzik sahnesinde önemli bir yere sahiptir. Ayrıca köşe yazarlığı ve oyunculuk gibi alanlarda da aktiftir.

Nil Karaibrahimgil ile Serdar Erener Arasında Yaş Farkı Kaç?

Nil Karaibrahimgil ile Serdar Erener arasında yaş farkı 16 yıldır. Erener 1960 doğumlu iken, Karaibrahimgil 1976 doğumludur.

Nil Karaibrahimgil ile eşi Serdar Erener Neden Gündemde?

Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener, sadece sanatlarıyla değil, doğa tutkuları ve yaşam tarzlarıyla da dikkat çekiyor. Son dönemde, doğaya olan sevgilerini ve yaşamlarını doğayla uyumlu bir şekilde sürdürme çabalarını ön plana çıkaran çift, birçok kişinin ilgisini çekiyor. Ayrıca Erener'in reklamcılık kariyeri ve Karaibrahimgil'in müzikal başarıları da gündemdeki yerlerini koruyor.

Doğa ve yaban hayatı fotoğrafçısı Alper Tüydeş'in sunduğu "Havadan Sudan Kuştan Sohbetler" adlı YouTube programının ilk bölümüne ünlü müzisyen Nil Karaibrahimgil ve eşi Serdar Erener, yaşamlarını şehir hayatından uzakta, doğanın kucağında sürdürmenin keyfini anlattılar. Ormanın içindeki evlerinin bahçesinde gerçekleşen röportajda çift, doğayla kurdukları bağı ve şehir yaşamından uzaklaşma kararlarını paylaştılar.

Oburiks Gerard Depardieu cinsel tacizle suçlanıyor! Oburiks Gerard Depardieu cinsel tacizle suçlanıyor!

Nil Karaibrahimgil, apartman yaşamından ormanın huzur dolu atmosferine geçişlerini "bir iyileşme yeri" olarak nitelendirdi. Çiftin, şehir merkezinden uzakta, doğaya yakın bir eve taşınmalarının arkasındaki en büyük motivasyonun, oğulları olduğunu belirten Karaibrahimgil, "Akaretler'de oturuyorduk, 24 saat gürültünün içindeydik. Doğa çocuklara verebileceğimiz en büyük hediye" şeklinde konuştu.

Röportaj sırasında dikkat çeken bir diğer detay ise Serdar Erener'in sakalı ve bastonu oldu. 63 yaşındaki Erener, program çekimine bastonuyla katılarak, doğayla iç içe bir yaşamın güzelliklerini anlattı.

Ancak doğanın huzur dolu atmosferi bazen beklenmedik sürprizlere de yol açabiliyor. Erener, arkadaşlarının hediye ettiği tavus kuşunun saldırısına uğradıklarını paylaştı. "Bir arkadaşımız bize tavus kuşu hediye etti. Üçüncü gün hayvan bize saldırmaya başladı. Meğer bunlar kızınca gidip arabaları falan da çiziyormuş. Tavus kuşu burada bizi taciz etti!" şeklinde konuştu.