Eurovision 2024 finalisti Bambie Thug kimdir, nereli, kaç yaşında? Eurovision 2024 finalisti Bambie Thug kimdir, nereli, kaç yaşında?

PanoramaTR Araştırma Direktörü Osman Sert kimdir kaç yaşında? Osman Sert aslen nereli?

Habertürk'te yayınlanan Eren Eğilmez ile Gerçek Fikri Ne? programına katılan PanoramaTR Araştırma Direktörü Osman Sert, Halkın 2023 tercihleri 2024'te değişir mi?, İstanbul yarışında son durum ne?, Hangi partiler yeni iller kazanabilir? konuların konuşuduğu prorama konuk olarak katıldı. Peki, PanoramaTR Araştırma Direktörü Osman Sert kimdir kaç yaşında? Osman Sert aslen nereli?

Osman Sert kimdir?

Osman Sert, ODTÜ Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu olan bir gazeteci ve araştırmacıdır. Kariyerine yerel radyolarda başlayarak, daha sonra Kanal 7, CNN Türk ve TRT gibi önemli medya kuruluşlarında gazetecilik yapmıştır. Bu süreçte içişleri, adalet, ekonomi, başbakanlık gibi çeşitli alanlarda haber takibi yapmıştır.

TRT'nin Kudüs temsilcisi olarak da görev yapmış olan Osman Sert, gazetecilik kariyerinin yanı sıra Ahmet Davutoğlu'nun Dışişleri Bakanlığı döneminde (2009-2014) ve Başbakanlığı döneminde (2014-2016) basın danışmanlığı yapmıştır.

Halen Ankara Enstitüsü'nde Araştırma Direktörü olarak çalışmakta olan Osman Sert, aynı zamanda Karar gazetesinde de yazılar yazmaktadır. Uzmanlığı ve deneyimiyle Türkiye'nin iç ve dış politika konularında önemli bir yorumcu ve analist olarak bilinmektedir.