Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kargo hizmetlerindeki çalışma saatleri ve hafta sonu hizmet durumu, vatandaşlar tarafından sıkça merak ediliyor. PTT'nin çalışma günleri, öğle arası süresi ve hafta sonu açık olup olmadığıyla ilgili detaylar, kargo gönderimi yapacak olanların dikkatle incelediği konular arasında yer alıyor. Peki, PTT kargo Cumartesi açık mı? PTT Kargo Cumartesi dağıtım yapar mı? İşte detaylar...

PTT kargo Cumartesi açık mı?

PTT kargo şubelerinin çalışma saatleri, genel olarak hafta içi 08.30 ile 17.30 arasında değişmektedir. Ancak şubeler arası farklılık gösterebilmektedir. Bazı şubeler 16.30 ya da 17.00’ye kadar hizmet sunabilmektedir. Cumartesi günü, merkez dışındaki PTT şubeleri kapalıdır, ancak belirli bölgelerde bulunan şubeler 13.30’a kadar hizmet verebilmektedir. Pazar günleri ise tüm PTT şubeleri kapalıdır.

  • Pazartesi: 08.30-17.30
  • Salı: 08.30-17.30
  • Çarşamba: 08.30-17.30
  • Perşembe: 08.30-17.30
  • Cuma: 08.30-17.30
  • Cumartesi: 08.30-13.30 (Bazı şubeler hizmet vermektedir)
  • Pazar: Kapalı

PTT Kargo Öğle Arası Süresi ne kadar?

PTT kargo şubeleri, öğle arasını 12.30 ile 13.30 arasında almaktadır. Bu süre içinde herhangi bir işlem yapılmamaktadır. Özellikle işlemlerinizi hızlı halletmek için şubelere erken saatlerde gitmek önemlidir.

PTT Kargo Hafta Sonu açık mı?

Hafta sonu hizmetleri genellikle cumartesi günleri sağlanmaktadır. Ancak cumartesi günleri dağıtım yapılmamaktadır. Merkez dışındaki PTT şubeleri cumartesi günleri belirli saatlere kadar hizmet verebilmektedir. Pazar günleri ise tüm PTT şubeleri kapalıdır.

Azerbaycan Kültür Evi Derneği’nden Başkan Zeyrek’e ziyaret Azerbaycan Kültür Evi Derneği’nden Başkan Zeyrek’e ziyaret

PTT Kargo Cumartesi dağıtım yapar mı?

PTT Kargo genel müdürlükleri sadece cumartesi günleri hizmet vermektedir. Ancak dağıtım cumartesi günleri yapılmamaktadır. Cumartesi günleri belirli başlı -merkez- şubelerden hizmet alınabilmektedir. Pazar günleri ise hiçbir şube hizmet vermemektedir.

Bu detaylar, PTT Kargo'nun çalışma saatleri ve hizmet durumunu açıkça ortaya koymaktadır.