Galatasaray'ın isim sponsoru Rams Global'in sahibi olan ve iş dünyasındaki etkinliğiyle dikkat çeken Ramazan Bülbül'ün kimliği ve başarı öyküsü merak konusu oldu. Peki, Rams Global sahibi Ramazan Bülbül kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Rams Global sahibi Ramazan Bülbül kimdir?

Cizre'de 1976 yılında doğan Ramazan Bülbül, çocukluk yıllarını memleketinde geçirdikten sonra 1988'de ailesiyle birlikte Gaziantep'e taşındı. İş dünyasındaki ilk adımlarını atarak girişimci ruhunu ortaya koyan Bülbül, 1995 yılında Kazakistan'da kurduğu Rams Global ile uluslararası alanda önemli bir yere sahip oldu.

Rams Global, gayrimenkul, turizm, sağlık ve medya gibi farklı sektörlerde başarılar elde etti ve dünya genelinde 55 ülkede faaliyet gösteriyor. Bu başarıların mimarı olan Ramazan Bülbül, şirketi üç oğluyla birlikte yönetiyor. Rams Global'in Türkiye'deki medya sektöründeki önemli yatırımlarından biri, GAIN Media'nın satın alınmasıyla gerçekleşti. GAIN Media, Türkiye, Kazakistan, Almanya, Tayland, Rusya ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi farklı ülkelerde faaliyet gösteriyor ve medya alanında önemli bir konuma sahip.

Çiğli’de coşku zirve yaptı... Çiğli'de Vosvos turlu selamlama Çiğli’de coşku zirve yaptı... Çiğli'de Vosvos turlu selamlama

Bülbül, iş hayatındaki başarılarıyla tanınırken, aynı zamanda Gaziantep'in yetiştirdiği önemli iş insanlarından biri olarak da biliniyor. 48 yaşındaki işadamı, Gaziantep'in yanı sıra Cizre kökenlidir. Bülbül'ün iş hayatındaki başarıları ve Rams Global'in uluslararası arenadaki etkinliği, iş dünyasında geniş yankı uyandırmaya devam ediyor.

Galatasaray'ın isim sponsoru Rams Global'in sahibi olan ve iş dünyasında önemli bir yere sahip olan Ramazan Bülbül'ün, başarılarıyla dikkat çeken hayat hikayesi, genç girişimciler için ilham kaynağı olmaya devam ediyor.