Reshad Strik’in sürpriz bir nikah ile evlendiği sosyal medya hesaplarından duyuruldu. Peki, Reshad Strik kiminle evlendi, eşi kim, evliliği neden gündem oldu? İşte detaylar...

Ünlü sunucu ve oyuncu Reshad Strik, Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucusu ve eski oyuncu Gamze Özçelik ile sürpriz bir şekilde evlendi. Bu beklenmedik nikah, çiftin arkadaşları tarafından sosyal medya aracılığıyla duyuruldu ve magazin gündemine bomba gibi düştü.

Strik, evlilik haberini "Elhamdülillah" ifadesiyle Instagram hesabından paylaşırken, Özçelik de eşinin paylaşımını kendi hikayesine ekleyerek mutluluklarını takipçileriyle paylaştı. 

Hadise neden gündemde, ne oldu? Hadise neden gündemde, ne oldu?

Reshad Strik Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Reshad Strik, 22 Haziran 1981'de Avustralya'nın Canberra kentinde doğdu. Boşnak kökenli bir aileden gelen Strik, gençliğini Avustralya'nın Central Coast bölgesinde geçirdi ve sörf ile boks gibi sporlara ilgi duydu. Oyunculuk kariyerine bir reklam filmiyle adım atan Strik, Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'nde eğitim aldı. Mezun olduktan sonra "Blue Heelers" adlı televizyon şovunda ve "Headland" dizisinde rol aldı. Daha sonra kariyerini ilerletmek için ABD'ye taşındı. ABD'de, "Tepenin Gözleri 2" filminde Amerikalı bir asker olan Mickey'i canlandırdı ve Jessica Simpson'ın "A Public Affair" klibinde yer aldı.

Ayrıca Hong Konglu yönetmen Fruit Chan'ın "Don't Look Up" adlı psikolojik gerilim filminde başrol oynadı. 2010 yılında Bosna Hersek'te evlenen Strik, burada film ve reklam projelerinde yer aldı. 2013 yılında Türkiye'ye gelen oyuncu, "Filinta" ve "Diriliş Ertuğrul" dizilerinde rol aldı. TRT Belgesel'de "Ailenin Yeni Üyesi" programını sunarak Türkiye'de geniş bir izleyici kitlesine ulaştı.

Reshad Strik kiminle evlendi? 

Eski oyuncu ve model Gamze Özçelik, Reshad Strik ile sürpriz bir nikahla evlendi. Reshad Strik, Türkiye'de "Filinta" ve "Diriliş Ertuğrul" gibi dizilerdeki rolleriyle tanınmakta olup, şu an Bosna Hersek'te yaşamaktadır ve bir kafe işletmektedir. 42 yaşındaki Strik, Türkiye sevgisiyle biliniyor ve Türk izleyicilerin sevgisini kazanmaya devam ediyor. 

Editör: Elvan Mert