Sevilen oyuncu Meryem Uzerl'nin başrolünde yer aldığı GAİN platformunda yayınlanacak RU dizisi izleyicilerin heyecanla beklediği yapımlar arasında. Peki, Ru dizisi nerede çekildi, hikayesi ve konusu ne, oyuncuları kim? İşte detaylar...

Ru dizisi nerede çekildi?

Medyapım imzası taşıyan ve merakla beklenen dizi "RU", 24 Mayıs'ta izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Urla'da çekilen dizi, güçlü hikayesi ve etkileyici oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Başrollerini ünlü oyuncu Meryem Uzerli'nin üstlendiği "RU", Ege'nin sakin sahil kasabasında geçen sıra dışı bir aşk hikayesini konu alıyor.

Ru dizisi hikayesi ve konusu ne?

38 yaşında bir kadın ile 18 yaşında bir erkeğin tutkulu ama imkansız aşkını anlatan dizi, izleyicilere duygusal bir yolculuk vaat ediyor. Reyan ve Uzer karakterlerinin başından geçen olaylar, seyircileri ekran başına kilitlemeye aday.

Ru dizisi  oyuncuları kim?

Dizide Meryem Uzerli'ye Burak Berkay Akgül, Hira Koyuncuoğlu, Emre Karayel, Gökay Türkmen, Zafer Algöz, Şevval Sam, Derya Alabora, Gonca Vuslateri, Kartal Can Ermiş, Beril Kayar ve Sevgi Temel gibi deneyimli ve başarılı isimler eşlik ediyor. Bu güçlü kadro, izleyicilere unutulmaz bir dizi deneyimi sunmayı hedefliyor.

'Yeter Artık' filmine dram dolu gala 'Yeter Artık' filmine dram dolu gala

Ru dizisi senaristi, yönetmeni, yapımcısı kim?

"RU"nun yaratıcıları Taylan Yapıcı ve Yeşim Çıtak, senaryoyu başarıyla kaleme alırken, yapımcılığını ise Fatih Aksoy ve Yiğit Şardan üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Bahadır Karataş ve Burak Çaldır oturuyor.

Ru dizisi nerede ne zaman yayınlanacak?

İzleyiciler, 24 Mayıs'ta GAİN'de başlayacak olan "RU"yu heyecanla beklerken, fragman ve görsellerle merakları daha da artıyor. "RU", izleyicilere duygu dolu anlar ve sürükleyici bir hikaye vadediyor.

GAİN ücretli mi, ücreti ne kadar?

GAİN ücretli olarak abonelik sistemi ile hizmet veren bir yayın platformudur. GAİN aylık 150 TL ücretle hizmet vermektedir.