Uraz Kaygılaroğlu’nun  sevgilisinin sergisinde verdiği pozlar tartışma konusu oldu. Melis İşiten'den beş yıl önce boşanan bir çocuk babası ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu (36), özel hayatıyla ilgili açıklama yapmış ve  fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour'la (28) aşk yaşadığını doğrulamıştı.   Star TV’de izleyici ile buluşan Sakla Beni dizisinde Mete karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, sevgilisinin “Life in Plastic” isimli sergisi için objektif karşısına geçti. Ancak sergi için  verilen pozlar kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının tepkisini topladı.

Sefo'dan yeni şarkı Sefo'dan yeni şarkı

Kadına şiddetin her geçen gün arttığı Türkiye'de, Uraz Kaygılaroğlu'nun elinde kasap bıçağı sevgilisinin kesik kafasını tutuğu poz ile takım elbiseyle sofrada sevgilisinin kesik kafasıyla oturduğu pozu sosyal medya kullanıcılarını ayağa kaldırdı. 

Uraz Kaygılaroğlu, gelen tepkilerin ardından ''Sakin olalım arkadaşlar'' notu ile bir paylaşım yaptı. Söz konusu açıklamada serginin amacı ve ele aldığı konuyu anlatan Kaygılaroğlu gelen eleştiriler nedeniyle pozları için özür diledi.