Kadrosunda Alp Navruz, Sinem Ünsal, Nilperi Şahinkaya, Tansel Öngel, Uğur Uzunel, Uğur Biçer ve Altan Erkekli gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Senden Önce dizisi için final kararı alındığı iddia edildi.  Henüz 2. Bölümü ile ekranlarda izleyicilerle buluşan dizi, final kararıyla sevenlerini üzecek.
Yapımını D Media’nın üstlendiği Senden Önce’nin senaryosunu Başak Anigün kaleme alırken; yönetmenliğini ise Feride Kaytan üstlenmişti.  Peki, ekran macerasını noktalayan Senden Önce   dizisi ne zaman final yapacak? Senden Önce   neden ve ne zaman bitiyor? İşte detaylar...

Senden Önce   dizisi ne zaman final yapacak? Senden Önce   neden ve ne zaman bitiyor? 

2. Bölümde reytinglerde beklenen performansı gösteremeyen dizi için final yapılması kararı alındığu iddia edildi  ancak, son haftanın reytinglerine göre birkaç bölüm daha eklenip eklenmeyeceği henüz kesinleşmedi.  Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Senden Önce dizisi reytinglere yenik düştü. 2. bölümü yayınlanan dizi istenilen reyting rakamlarına ulaşamadığı için kısa zaman içerisinde ekran macerasını noktalayacak.      

Senden Önce dizisinin konusu nedir?  

Hakan Dağıstan, ülkenin en önemli inşaat şirketlerinden birinin sahibidir. 6 ay önce evlendiği karısı Merve’yle bir süredir problemler yaşamaktadır. İlk zamanlar tanıdığı, sevdiği kadın değildir artık Merve. Tam da bu süreçte tanışır Sahra’yla Hakan. Karısı ne denli uzak ve ilgisizse, Sahra o denli alakadar ve ısrarcıdır. Merve ve Hakan ikilisi hayatlarına Sahra girdikten sonra birbirlerine olan sevgileri, sırları ve sadakatiyle sınanacaktır. Ama aşkın sınavı diğerlerinden farklıdır; bilen değil, yanan kazanır. Bilindik bir kıssa vardır; dostluk ve aşk yolda karşılaşır ve “senden kalanları temizlemek benim işim” der dostluk aşka. Fakat bu hikayede durum farklıdır. Merve, dostlukla kirlettiği geçmişini, aşkla temize çekmeye çalışacaktır.


Senden Önce 2 Bölümde ne olmuştu? 

20 Şubat Salı günü yayınlanan Senden Önce dizisinin 2. bölümünde Sahra, Merve'ye hayatının şokunu yaşatıyor! Merve ve Sahra, yıllarca erkekleri dolandırarak iş birliği yapmıştır. Ancak Merve’nin, Hakan’a aşık olmasıyla birlikte işler tersine dönmüştür. Planları Ankara’daki otelde Sahra’nın Hakan’ı baştan çıkarması, sonrasında da Merve ve Hakan’ın boşanmasıdır. Merve plana sadık kalamamış, kocasını kaybetmemek için otele gelip, oyunu bozmuştur. Sahra’yı karşısına almasıyla birlikte de büyük bir savaşın fitilini ateşlemiş olur. Merve, en büyük korkusu olan, her şeyden çok sevdiği Hakan'ı kaybetme tehlikesiyle yüzleşmek zorunda kalır. Hakan, Sahra ile geçirdiği gecenin izlerinden kurtulmaya çalışırken, Merve geçmişinin karanlık gölgelerinden sıyrılmaya çabalar. Ancak Sahra’nın beklenmedik hamlesi her şeyi altüst eder. Hakan ve Merve, birbirlerinden habersiz bir şekilde Sahra'dan kurtulma planları yaparken, intikam hırsıyla yanıp tutuşan Sahra, hayatlarına çok başka bir yoldan dahil olur. Hakan, Merve, Sahra, Kaan ve Ömer’in birbirlerine yalanlarla dolanan hayatları, gün geçtikçe içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

Sahra'nın yeni hedefi Hakan'ın abisi Kaan oluyor!

Hakan'ı bırakmak istemeyen Merve'ye karşılık Sahra'nın hedefi büyük olur. Eşini yeni kaybeden Kaan'ın hayatına emlakçı olarak sızar. Kaan, Merve ve Hakan'a yeni tanıştığı kadından bahseder. Hem Merve hem de Hakan konunun Sahra ile ilgili olduğunu bildiğinden tedirgindir. Ancak Sahra büyük hamlesini yaparak eve gelir. Artık her şey çok farklı olacaktır. 

Senden Önce dizisi 3. Bölümde ne olacak? 

Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı Senden Önce dizisi yeni bölümüyle ekrana geliyor.   Merve, Kaan’ın uzun süredir dilinden düşürmediği gizemli emlakçısının Sahra olduğunu görmüştür. Hakan’ın da Sahra’yı gördüğünden emin olduğunda, ona bu kadını hatırlayıp hatırlamadığını sorar. Sahra’yla Hakan arasında yaşanan küçük kaçamak canını iyice yakmaya başlamıştır artık kadının. Sahra’yla kurdukları plan dahilinde hareket eden Merve, bu defa o plan yüzünden derin bir acı çekmektedir. Geçmişte birlikte erkekleri dolandıran iki arkadaş, bu kez duyguları arasında sıkışıp kalmıştır. Sahra, Merve'ye planlarına sadık kalmadığı için kızarken, kendi intikam planını gerçekleştirmek için yaklaştığı Kaan'a mı gönlünü kaptıracak mı? İki kadının ihtiras savaşından barış kararı çıkar. Ancak Merve yine de temkinlidir Sahra’ya karşı. Eğer duygularında gerçekten samimiyse ona destek olacaktır. Merve, Sahra ile Kaan’ı yemeğe davet ederek aralarındaki soğuk savaşa son vermek ister. Ancak Hakan’ın da davet edildiği yemekte beklenmedik bir misafir tüm dengeleri alt üst eder. Senden Önce, 27 Şubat Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Barış Gülay’dan bol kahkahalı “Proud Mary” Barış Gülay’dan bol kahkahalı “Proud Mary”