Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ocak 2024 Pazartesi günü İstanbul’da Havalimanı Metrosu Kağıthane Gayrettepe Etabı Açılış Töreni’ne katılmıştı. 

İSTANBUL’DA SESLERİNİ DUYURDULAR

Staj ve çıraklık sigortası mağdurları, İstanbul’daki söz konusu açılış törenini takip eden vatandaşlar arasında ön saflarda yer tutarak mağduriyetlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a duyurmak üzere fırsat kollamaktaydı. Bekledikleri ortamı buldular ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması esnasında “stajyer, çırak sizinle” diye bağırarak seslerini duyurdular.

ESKİŞEHİR’DE DOSYA VERDİLER

Staj ve çıraklık sigortası mağdurları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programlarını adım adım takip ederken Eskişehir’de gerçekleşen aday tanıtım programında mağduriyetlerini anlattıkları dosyalarını Cumhurbaşkanlığı yakın korumasına teslim ettiler. 

FEDERASYONDAN TEBRİK

Staj ve çıkarlık sigortası mağdurları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın illerde tertip ettikleri programlarda seslerini duyurarak hazırladıkları mağduriyetlerini gündemde tutacak dosyalarını bırakmak için yoğun bir çaba sarf etmekteler. Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu Başkanlığının sosyal mecra hesapları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslerini duyurmak için çaba sarf eden üyelerine teşekkürlerini bildirdi. Federasyonun hesabından yapılan paylaşımda “İstanbul'da açılış töreninde ve Eskişehir’deki programda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a önce 'Staj ve Çıraklık' diye seslerini duyuran akabinde de mektubumuzu ulaştırmayı başaran arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.” İfadeleri yer aldı.

STAJ VE ÇIKARLIK SİGORTASI MAĞDURLARI NE TALEP EDİYOR?

Çalışma hayatlarında emekli olmak istediklerinde işe başlangıç tarihleri 18 yaş altı çıraklık ve staj dönemi işe başlangıç tarihi sayılmayan vatandaşlarımız mağduriyetlerini gündemde tutmaya ve çözüm talep etmeye devam ediyorlar.