Survivor izleyicileri yarışmacıların hayatı ve ailelerii le de yakından ilgileniyor. Survivor'un güçlü ve kararlı yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu'nun kardeşi Cansu Kalaycıoğlu'nun kimliği ve durumu merak konusu oldu. Özellikle Cansu Kalaycıoğlu'nun sağlık durumu hakkında bilgi almak isteyenlerin sayısı giderek artıyor. Peki, Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kardeşi Cansu Kalaycıoğlu kimdir, kaç yaşında, hastalığı ne? İşte detaylar...

Adil Koç kimdir, kaç yaşında, nereli? Koç Metalurji A.Ş. kimin? Adil Koç nerelerin sahibi, eşi kim? Adil Koç kimdir, kaç yaşında, nereli? Koç Metalurji A.Ş. kimin? Adil Koç nerelerin sahibi, eşi kim?

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kardeşi Cansu Kalaycıoğlu kimdir?

Survivor All-Star yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu'nun kardeşi Cansu, kendisiyle aynı şekilde hayat mücadelesi veren bir bireydir. Aleyna'nın Survivor'daki mücadelesiyle tanınan bir isim olmasına rağmen, Cansu'nun hayatı farklı bir dönemeçte değişmiştir. Geçirdiği bir trafik kazası sonucunda Cansu, bedensel olarak engelli kalmıştır.

Cansu Kalaycıoğlu hastalığı ne?

Cansu'nun yaşadığı trafik kazası, ailesini derinden sarsmış ve onların hayatında büyük bir dönüm noktası olmuştur. Kazanın ardından Cansu'nun hayatı tamamen değişmiş, birçok günlük aktivitesini yapmakta zorlanır hale gelmiştir. Ancak bu durum, ailesinin Cansu'ya olan sevgi ve desteğini azaltmamıştır. Tam tersine, aile fertleri, Cansu'ya daha fazla destek olmak ve onun yaşam kalitesini artırmak için ellerinden geleni yapmışlardır.

Cansu'nun sağlık durumuyla ilgili Aleyna, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Acun Bey'in Meryem'e sakatlık nedeniyle devam edemeyeceksin dediği an, aklıma kardeşim geldi. Tam 8 yıl önce, ailemiz başımıza gelmeyen bir talihsizlik yaşadı ve kardeşim yüzde 100 engelli duruma geldi. Cansu'nun durumunu düşündükçe üzüldüm. O, şu anda yürüyüp konuşabilecek, bana abla diyebilecek biri olabilirdi. Ama maalesef şu an bunları yapamıyor. Buna 'kader' demek istemiyorum. Bu, kader değil, büyük bir trajedi. Annem hayatını bırakıp kardeşine bakıyor, beni okutmaya çalışıyor. Allah herkesin yanında olsun. Sağlık, gerçekten en büyük hazine. Eğer buradaysam, sağlıklı olduğum içindir."

Cansu Kalaycıoğlu'nun yaşına ve nereli olduğuna dair net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak ailesinin ona olan sevgisi ve destekleriyle, Cansu'nun hayata karşı mücadele azmi herkesi etkilemektedir. Bu durum, Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu'nun da yarışma ötesi yaşamla ilgili duyarlılığını ve insanlara olan saygısını gözler önüne sermektedir.