TV8 ekranlarında büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen Survivor All Star 2024, rekabet dolu anlara sahne olmaya devam ediyor. Bu yılın iddialı yarışmacılarından biri olan milli atlet Nefise Karatay, geçtiğimiz sezon elde ettiği başarılarla adını duyurmuş ve Survivor 2023'ün şampiyonu olmuştu. 25 Şubat 2000 tarihinde dünyaya gelen ve spor kariyerine annesinin yönlendirmesiyle başlayan Nefise Karatay, Survivor All Star 2024'te de izleyicileri kendine hayran bırakmaya hazırlanıyor. Peki, Survivor Nefise Karatay kimdir? Nefise Survivor nereli, Hangi dizilerde oynadı? Nefise Karatay evli mi, eşi kim? İşte, Nefise Karatay'ın şampiyonluk serüveni ve Survivor macerasına dair detaylar!

Survivor Nefise Karatay kimdir?

Survivor All Star 2024 yarışmasının iddialı isimlerinden biri olan Nefise Karatay, 25 Şubat 2000 tarihinde dünyaya gelmiştir. Henüz 5 yaşındayken annesi Güner Hanım'ın yönlendirmesiyle spora başlamış ve profesyonel spor kariyerine İstanbul'da Fenerbahçe'de uzun atlama ve engelli atlama dallarında devam etmiştir.

Milli Atlet Nefise, Survivor serüvenine ilk adımını Survivor 2023'te atmış ve yedeklerden dahil olarak kısa sürede dikkat çeken bir isim olmuştur. Geçtiğimiz sezon, Özgür Tetik ile birlikte finale kalarak Survivor 2023'ün şampiyonu olmuştur.

Nefise Karatay, Survivor 2024'te de heyecan dolu mücadelesine devam etmekte ve en büyük hayalinin Nagihan ile yarışmak olduğunu dile getirmektedir. Sporu hayatının yanı sıra yüzme ve dalışa da ilgi duyan Nefise'nin, Survivor parkurlarında sergilediği hız ve hırsıyla adından söz ettirmesi beklenmektedir.

Survivor Nefise'nin sosyal medya hesapları arasında 'nefiseekaratayy' kullanıcı adıyla Instagram da bulunmaktadır. Hayranları, yarışmacının Survivor serüvenini ve günlük yaşantısını bu platform üzerinden takip edebilirler.

Nefise Survivor nereli, Hangi dizilerde oynadı?

Balıkesir kökenli olan Nefise Karatay, 25 Şubat 2000 tarihinde dünyaya gözlerini açtı. Eğitim hayatına Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Bölümü'nde devam eden milli atlet, spora olan tutkusunu annesinin teşvikiyle sadece 5 yaşındayken keşfetti. Kariyerine Fenerbahçe'de başlayan Karatay, spor dünyasındaki yeteneği ve başarılarıyla adından söz ettirmiş bir isimdir.

Nefise Karatay evli mi, eşi kim?

16 Temmuz 2012 tarihinde, Nefise Karatay, sevgilisi Yusuf Day ile hayatlarını birleştirdi.