Survivor All-Star 2024'de Mavi takımda başlayan serüvenine Kırmızı takıma transfer olarak devam eden Yunus Emre Özden, geçtiğimiz haftalarda bir çok kez gündeme gelmiş ve Acun Ilıcalı'dan uyarılar ve cezalar almıştı.

Ancak bu kez Survivor All Star'ın 84. bölüm fragmanında Ogeday ile ile yaşadığı yumruklu kavgayla dikkatleri üzerine çekti. Tartışmanın dozu artınca kendini kontrol edemeyen Yunus Emre, karşı takımdaki Ogeday'a karşı küfürlü saldırıya geçti. Ogeday'da karşılık verince ortalık karıştı.

Peki, Survivor Yunus Emre diskalifiye mi oldu, Ogeday'la neden kavga etti? Survivor Yunus Emre elenecek mi? İşte ayrıntılar...

Survivor Yunus Emre Poyraz'la neden kavga etti?

Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor All-Star'ın yeni bölümünde Yunus Emre, eski takım arkadaşı Ogeday ile yarışma esnasında sözlü olarak tartıştı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandığı sırada Yunus Emre ile Ogeday birbirlerine ağır ifadeler kullandı. Bunun üzerine sinirlerine hakim olamayan Ogeday, Yunus Emre'nin üzerine saldırdı.

Survivor Yunus Emre ve Ogeday diskalifiye mi oldu?

Bu olayın ardından Survivor Yunus Emre Özden'in ve Ogeday'ın diskalifiye olup olmayacağı merak konusu oldu. Fragmanda kavganın olduğu kısımlar bulanıklaştırılarak verildi.

III. AR-GE Proje Pazarı ve Üniversite Tanıtım Fuarı Erzincan’da Açıldı III. AR-GE Proje Pazarı ve Üniversite Tanıtım Fuarı Erzincan’da Açıldı

Survivor Yunus Emre Özden ve Ogeday hakkında diskalifiye kararı alınıp alınmayacağı konusunda endişeli anlar yaşarken, konseyde alınacak kararın programa damga vurması bekleniyor.

Survivor Yunus Emre Özden, bu olayla birlikte adını sıkça duyuran bir isim olurken, yaşanan gerginliklerin izleyiciyi ekrana kilitleyeceği tahmin ediliyor. Olayın detayları ve konseyde alınacak karar, Survivor All-Star'ın heyecanını artırmaya devam edecek.