Tokat'ın futbol sahnesindeki yıldızı Tokat Belediye Plevne, TFF 3. Lig 4. Grup’ta 25. Haftayla birlikte zorlu lig yolculuğunda önemli bir dönemece giriyor. Takımın teknik direktörü Semih Tokatlı, spor müdürü Arif Sağdıç ile yaptığı röportajda, takımın mevcut durumunu ve önlerindeki zorlu Adana deplasmanını değerlendirdi.

"Kaçan 2 Puana Üzülmemek Elde Değil"

Rapor açıklandı... Dünyanın en zengin şehirleri... Rapor açıklandı... Dünyanın en zengin şehirleri...

Semih Tokatlı, geçtiğimiz hafta evlerinde oynadıkları Sebat Gençlik spor maçında çıkan sonucu ele alırken, "eğer bu maçtan 3 puanı alsaydık, bugün daha farklı işler konuşuyor olacaktık. Ama futbolda bunlar oluyor, özellikle yenemiyorsan yenilmeyeceksin" dedi. Bu sözlerle, takımın ligdeki durumu ve hedefleri hakkında derin bir iç görü sağladı.

Pazar günü Adana'nın Tarsus ilçesinde lider Bitexen Adana 1954 F.K. ile yapılacak maç hakkında konuşan Tokatlı, "Adana ilinin iklimi ne kadar sıcak olursa olsun bizi mutlu edecek skoru alacağız" şeklinde iddialı bir açıklama yaptı. Bu sözlerle, takımının performansına duyduğu güveni ve maçın önemini vurguladı.

"Tüm Sahada Kulübede Olan Sporcularımın Alınlarından Öpüyorum"

Takımın birlik ve beraberlik içinde olmasının önemine değinen Tokatlı, "Ben bu takımın teknik patronu olarak sahada kulübede olan tüm sporcularımın alınlarından öpüyorum sahadaki mücadelelerinden dolayı" diyerek, oyuncularına olan minnettarlığını ve takdirini ifade etti.

Telafisi Olmayan Haftaya Giriliyor

Tokatlı, "Artık telafisi olmayan son 6 haftaya giriyoruz. Ligde ligin altı da üstü de kalan maçlarda cayır cayır yanmaya başlıyor. Tokat Belediye Plevnespor olarak geçen hafta evimizde oynadığımız Sebat Gençlik Spor maçında aldığımız puana değil kaçan 2 puana üzülmemek elde değil. Eğer bu maçtan 3 puanı alsaydık bu gün daha farklı işler konuşuyor olacaktık. Ama futbolda bunlar oluyor, özellikle yenemiyorsan yenilmeyeceksin ama oynadığımız futbolun karşılığı bana göre 1 puan değil 3 puan olmalıydı. Ben bu takımın teknik patronu olarak sahada kulübede olan tüm sporcularımın alınlarından öpüyorum sahadaki mücadelelerinden dolayı. Tüm sporcularım ellerinden geleni yaptılar. Pazar günü deplasmanda Akdeniz bölgesinin sıcak ili Adana’nın Tarsus ilçesinde grubumuzun lideri Bitexen Adana 1954 F.K. takımı karşısında alacağımız skorla taraftarlarımızı mutlu edeceğiz. Adana ilinin iklimi ne kadar sıcak olursa olsun bizi terletecek skoru alacağız diyorum. Tabi ben bu iddialı konuşmayı tüm sporcularıma güvenerek yapıyorum. İnşallah rakip lider de olsa 3 puana alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Lider Adana takımının mesaisini yaptığımız çalışmalarda görüyorum, oyuncularımın arzusu isteği hırsı bana bu güveni veriyor. Tüm taraftarlarımıza bu hafta sonu lider karşısında alacağımız galibiyet ve 3 puanı hediye ederek araya moralli gitmek istiyoruz" dedi.

"Artık ben kendimi bir Tokatlı olarak görüyorum"

Tokatlı, "Şuan lider Adana 1954 F.K. takımı 50 puanda, ligde 2. sırada ise Sebat Gençlik Spor takımı bulunuyor. Bugün lig bitseydi Tokat Belediye Plevne spor takımı hedefine ulaşarak play-off gurubunda kendisine yer bulan takım olacaktı. İnşallah sezon sonu bu isteğimize kavuşarak hep beraber bir üst lig olan 2. Lig şansımıza doğru tüm Tokatlı hemşerilerimle beraber bu yolda yürüyeceğiz. Artık ben kendimi bir Tokatlı olarak görüyorum.  İnşallah Pazar günü deplasmanda lider karşısında alacağımız galibiyet ve 3 puanla Tokatlılar olarak Ramazan bayramını erken kutlayacağız. Ben Tokat Belediye Plevnespor takımı teknik direktörü Semih Tokatlı olarak buna inanıyorum." Diyerek açıklamasını tamamladı.