TRT 1 ekranlarında her hafta cumartesi günleri yayınlanmaya başlayan Turgay Başyayla’nın sunuculuğunu yaptığı programda bugün Tokat gündemi var. Anadolu’daki illerin karış karış gezildiği kültür programı “Turgay Başyayla ile Lezzetli Tavsiye” bugün Tokat çekimleri ile yayında olacak.

            Hatırlanacağı üzere Tokat’a gelen Turgay Başyayla, Tokatlı Filiz Yılmazer’in mihmandarlığı ile Tokat’a gelip çekimler yapmıştı, Tokat Hürsöz’e de açıklamaları olmuştu.

Tokat’ın birçok noktasında kültürünün, doğasının ve gastronomisinin tanıtılacağı program ile vatandaşlar bu hafta sonu ekranları başından Tokat’ı izleyebilecekler. Ön tanıtımı yayınlanan Tokat bölümünde tarihi Yazmacılar Hanı Butik Otel’de yapılan çekimlerin yanı sıra Erbaa ve Niksar’ın doğası ve lezzetleri de yer alacak.

Tokat’ın turizm ve tanıtımına da katkı sunacak görsellikleriyle Kanal Tokat’ı, Tokat Batı, Tokat Kebabı, Niksar ve cevizleri, Erbaa ve Küçük Yaylası ile birçok durağın ve yöresel lezzetin yer alacağı Turgay Başyayla ile Lezzetli Tavsiye programı, yarın 18.00’da TRT 1 ekranlarında olacak.